ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Εύβοια: Συνεχίζει να προκαλεί η εργοδοσία των επιχειρήσεων Βόκτας, Κελαϊδίτης, Μαζαράκι και Σκαλέζα


Επιστολή με την οποία καταγγέλουν την εργοδοσία των επιχειρήσεων Βοκτάς, Κελαϊδίτης ΕΠΕ, Μαζαράκι ΑΒΕΕ, Σκαλέζα ΕΠΕ, με έδρα τον Πισσώνα Ευβοίας, απέστειλε το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Νομού Ευβοίας...

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Συνδικάτου είναι το ακόλουθο:

Συνεχίζει να προκαλεί η εργοδοσία των επιχειρήσεων ΒΟΚΤΑΣ, ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΕΠΕ, ΜΑΖΑΡΑΚΙ ΑΒΕΕ, ΣΚΑΛΕΖΑ ΕΠΕ στον Πισσώνα Ευβοίας. 

Στις 2 Δεκεμβρίου 2015 το συνδικάτο μας κοινοποίησε στη διοίκηση των επιχειρήσεων τα ονόματα των συναδέλφων που αποτελούν τη σωματειακή επιτροπή που εκλέχτηκε στις 11 Νοέμβρη 2015. 

Η επιτροπή του κλαδικού έχει ήδη αναπτύξει δράση ενάντια στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, ενώ ανέπτυξε δραστηριότητα και για την χθεσινή απεργία. Σήμερα, μία ημέρα μετά την απεργία η εργοδοσία άλλαξε πόστο σε έναν από τους συναδέλφους της επιτροπής ενώ έβγαλε σε υποχρεωτική άδεια δύο ακόμα.

Προειδοποιούμε την εργοδοσία ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Θα την αντιμετωπίσουμε όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του χώρου να συσπειρωθούν τώρα στο συνδικάτο για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα. Την ανασφάλιστη εργασία, την απλήρωτη δουλειά, τις αδήλωτες υπερωρίες, την εργολαβική εργασία που επικρατεί σε τμήματα με εργαζόμενους για τους οποίους δεν υπάρχει αναρτημένη κατάσταση προσωπικού και οι οποίοι όταν πηγαίνει η Επιθεώρηση Εργασίας, με εντολή της εργοδοσίας, φεύγουν στα χωράφια!

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών, που να γίνει παρουσία της Διοίκησης του Συνδικάτου μας.

eviazoom.gr


Εύβοια: Συνεχίζει να προκαλεί η εργοδοσία των επιχειρήσεων Βόκτας, Κελαϊδίτης, Μαζαράκι και Σκαλέζα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: