ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στόχος του Δ.Μάρδα το άνοιγμα ένδυσης & κλωστοϋφαντουργίας στην αγορά της Ρωσίας


Με εκπροσώπους του κλάδου κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης συναντήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις Δημήτρης Μάρδας.

Στη συνάντηση, η οποία είχε στόχο να διερευνήσει τις δυνατότητες ενίσχυσης δράσεων εξωστρέφειας του κλάδου κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης, συμμετείχε επίσης ο κ. Δημήτρης Βελάνης, Ειδικός Σύμβουλος του κ. Πρωθυπουργού.

Με γνώμονα ότι το 2016 έχει επισήμως ανακηρυχθεί σε «Ετος Ελλάδας» στη Ρωσία και «Ετος Ρωσίας» στην Ελλάδα, εξετάστηκαν σε βάθος οι προοπτικές ευρύτερης δραστηριοποίησης των ελληνικών επιχειρήσεων στη ρωσική αγορά. Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα όπως η δυνατότητα συμμετοχής ελληνικών επιχειρήσεων σε διεθνείς εκθέσεις στη Ρωσία, η διοργάνωση μέσω των δομών του Υπουργείου Εξωτερικών επιχειρηματικών επισκέψεων/συναντήσεων με ρωσικές επιχειρήσεις και φορείς, καθώς και η οργάνωση ad hoc συναντήσεων με ομόλογους φορείς της ρωσικής αγοράς.

Τέλος, στο πλαίσιο ανάπτυξης της διαπεριφερειακής συνεργασίας, αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν οι δυνατότητες ευρύτερης υποστήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές.
 
enikonomia
Στόχος του Δ.Μάρδα το άνοιγμα ένδυσης & κλωστοϋφαντουργίας στην αγορά της Ρωσίας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: