ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ο έρωτας έχει βάσανα.. Βοσκός στο Αγρίνιο καταλήγει στο νοσοκομείο επειδή έκανε έρωτα με πρόβατο !!!


Μπορεί να είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκοσμίου πολέμου αλλά δεν πρέπει να πρασυρόμαστε και να περνάμε στο ντούκου σοκαριστικές ειδήσεις που δημοσιεύονται στο patras events ειδικά όταν αφορούν σε ένα μοναχικό βοσκό:

Ένας κτηνοτρόφος από το Αγρίνιο έκανε σεξ με ένα πρόβατο με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους μετά τη… σεξουαλική συνεύρεση μαζί του.

Σύμφωνα με το agrinionews ο άντρας αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο όταν παρουσίασε συμπτώματα εκτεταμένης μόλυνσης στα γεννητικά του όργανα και είχε αρχίσει να έχει οξείς πόνους. Ο κτηνοτρόφος υποβλήθηκε σε εξετάσεις ούρων και αίματος οι οποίες έδειξαν την ύπαρξη μύκητα που κολλάει από πρόβατο!

Φυσικά μας προκαλεί ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ που παρατηρούνται φαινόμενα κτηνοβασίας στην ελληνική ύπαιθρο, αλλά μάλλον το Αγρίνιο έχει το ακαταλόγιστο αν κοιτάξει κανείς τι πράγματα έγιναν σε αυτή τη μυστήρια πόλη μέσα στον μήνα Νοέμβριο.

luben.tv
Ο έρωτας έχει βάσανα.. Βοσκός στο Αγρίνιο καταλήγει στο νοσοκομείο επειδή έκανε έρωτα με πρόβατο !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: