ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνάντηση της ΕΕΤΕΜ Αχαίας στην Πάτρα με την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας κα Σία Αναγνωστοπούλου


Μέλη του προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, Κουμούτσος Αθανάσιος πρόεδρος, Κατσαϊτη Αλεξάνδρα γενικός γραμματέας, Βγενόπουλος Νίκος γραμματέας οικονομικού και ο πρόεδρος των Μηχανικών Τ.Ε. δημοσίων υπαλλήλων Αχαΐας και οργανωτικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.) Μπαϊκούσης Ιωάννης, συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, με την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας κα Σία Αναγνωστοπούλου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το χρονίζον θέμα των Επαγγελματικών Δικαιωμάτων των Μηχανικών Τ.Ε. και θέματα που απασχολούν τον κλάδο και άπτονται της αρμοδιότητας της κας Υπουργού.


Η κα Υπουργός αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα και χρέος της πολιτείας για άμεση έκδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων.
 
Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα αλληλοκατανόησης και πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, η οποία μπορεί να αποτελέσει τη βάση ώστε και τα άλλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, να ρυθμιστούν αποτελεσματικά και με γνώμονα τη δικαιοσύνη.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Ν.Τ. Αχαΐας
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αθανάσιος Κουμούτσος
Μηχανολόγος – Ανακαίνιση Αποκατάσταση
Κτιρίων Μηχανικός Τ.Ε.

Συνάντηση της ΕΕΤΕΜ Αχαίας στην Πάτρα με την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας κα Σία Αναγνωστοπούλου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: