ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ : Επανέφεραν το ''εν ελλείψει'' στο Πρόγραμμα Δακοκτονίας του 2016...


Ενώ στις 26/4/16 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έπραξε το αυτονόητο , δίνοντας την δυνατότητα στους Γεωπόνους ΤΕ να προσλαμβάνονται στο πρόγραμμα Δακοκτονίας , χωρίς να υπάρχει η αναφορά του ''εν ελλείψει Γεωπόνου ΠΕ '' . Απροκάλυπτα προέβη το Υπουργείο σε δήθεν ορθή επανάληψη του αρχικού εγγράφου και επανέφερε την απαξιωτική αναφορά ότι ''εν ελλείψει Γεωπόνου ΠΕ '' θα προσλαμβάνονται Γεωπόνοι ΤΕ.

Ώς εκ θαύματος σε μία χώρα που καταρρέει, το αυτονόητο που τελικά είναι και η ουσία επίλυσης χρόνιων προβλημάτων άντεξε μόνο 5 ώρες.

Ο κ. Υπουργός κατάφερε να επαναφέρει τον παραιτηθέντα Γ.Γ. του Υπουργείου για να υπογράψει κείμενο ως "ανορθόγραφη επανάληψη" για να ρουσφετολογίσει υπέρ συντεχνίας που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι ο "θάνατός σου ή ζωή μου".

Οι κύριοι αντί να ανοίξουν τα επαγγέλματα για μια οικονομία μοντέρνα δημιουργική και εξωστρεφή δημιουργούν νέες πελατείες εκλογικές με σκοπό το γάτζωμα στην εξουσία . Να τους χαιρόμαστε !!!

Δυστυχώς στην Ελλάδα οι συντεχνίες και τα κλειστά επαγγέλματα καλά κρατούν...''Διαίρει και βασίλευε'' για μια ακόμη φορά.Σας επισυνάπτουμε τις αναρτήσεις του Υπουργείου.Τα συμπεράσματα δικά σας .

Τελικά υπάρχει Υπουργός ; 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ : Επανέφεραν το ''εν ελλείψει'' στο Πρόγραμμα Δακοκτονίας του 2016... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: