ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

5η Γιορτή Φράουλας:Συμμετέχουν η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών(ΠΕΝΑ) & η Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας (ΕΝΑΗ)


Τη συμμετοχή τους στην «5η Γιορτή Φράουλας» που διοργανώνουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μανωλάδας «Ελπίζω» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 21.30, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Μανωλάδας, ανακοίνωσαν μέσω δελτίου τύπου η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) και η Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας (ΕΝΑΗ).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΕΝΑ αναφέρει:

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και η Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας συμμετέχει στην 5η γιορτή φράουλας που διοργανώνουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μανωλάδας «Ελπίζω», θέλοντας να προβάλλει τον πρωτογενή τομέα και την ντόπια παραγωγή φράουλας που καλλιεργείται στην περιοχή.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 21.30 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Μανωλάδας και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν διάφορα εδέσματα από φράουλα, να απολαύσουν τις δημιουργίες του γνωστού σεφ Γιώργου Τσούλη και του chef club και να διασκεδάσουν με τοπικά χορευτικά συγκροτήματα.

Η Π.ΕΝ.Α. και η Ε.Ν.Α. Ηλείας καλεί όλους τους νέους αγρότες να συμμετέχουν στην γιορτή της φράουλας, καθώς αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς γύρω από διάφορα ζητήματα του κλάδου.

Η ανάπτυξη της καλλιέργειας της φράουλας στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας οφείλεται στην εργατικότητα και στην προοδευτικότητα των αγροτών της περιοχής. Αποτελεί δε τρανή απόδειξη ότι μέσα από τις δύσκολες και ανταγωνιστικές συνθήκες που επικρατούν στον αγροτικό τομέα ο καλύτερος τρόπος για τη διασφάλιση του γεωργικού εισοδήματος είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων και η από κοινού διάθεση από τις Ομάδες Παραγωγών.
froutonea
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
5η Γιορτή Φράουλας:Συμμετέχουν η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών(ΠΕΝΑ) & η Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας (ΕΝΑΗ) Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: