ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το 6ο Διεθνές Συνέδριο για τους φυσικούς πόρους στην Αθήνα την Παρασκευή 17 ΙουνίουΤο 6ο Διεθνές Συνέδριο για τους φυσικούς πόρους, με θέμα «Οι φυσικοί πόροι της Ελλάδας: Kύριος μοχλός οικονομικής ανάπτυξης», θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 17 Ιουνίου, με τη συμμετοχή ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο συνέδριο, θα συζητηθούν όλα τα καίρια ζητήματα του εξορυκτικού τομέα, ενώ οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στη συμβολή των φυσικών πόρων στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Η φετινή εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (ΣΜΕ), του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανιών Εξόρυξης, Μεταλλευμάτων και Βιομηχανικών Ορυκτών Euromines, του Ελληνο-Καναδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Ελληνο-Σουηδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Αυστραλίας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο περιλαμβάνουν, την εθνική στρατηγική για τους φυσικούς πόρους, την εφαρμογή πολιτικών για την ανάπτυξη των φυσικών πόρων, προκλήσεις και προοπτικές, την περιβαλλοντική αδειοδότηση των έργων, την αποτελεσματική αξιοποίηση των φυσικών πόρων της Ελλάδας, τον δαπανηρό Ελληνικός λιγνίτη και τις προοπτικές των ορυκτών καυσίμων, την αξιοποίηση των φυσικών πόρων και την κοινωνική αποδοχή με αναφορές στο σκανδιναβικό μοντέλο, τη σημασία της εξορυκτικής βιομηχανίας για την ελληνική βιομηχανία τσιμέντου, τις ορυκτές ύλες που διαμορφώνουν τον κόσμο μας και τα ζητήματα υγείας και ασφάλειας στην εξορυκτική βιομηχανία.
 neakriti.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Το 6ο Διεθνές Συνέδριο για τους φυσικούς πόρους στην Αθήνα την Παρασκευή 17 Ιουνίου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: