Γιώργος Αμυράς: «Μαϊμού» πιστοποιήσεις βιολογικών προϊόντων...

Μετά το πακέτο Χατζηγάκη και τις κρατικές ενισχύσεις σε συνεταιρισμούς, έρχεται η σειρά και άλλων αγροτών από τους οποίους θα ζητηθούν...

Μετά το πακέτο Χατζηγάκη και τις κρατικές ενισχύσεις σε συνεταιρισμούς, έρχεται η σειρά και άλλων αγροτών από τους οποίους θα ζητηθούν χρήματα (ανακτήσεις).

Όπως αποκάλυψε στη Βουλή, ο βουλευτής του «Ποταμιού» Γιώργος Αμυράς, «θα έρθει η κεραμίδα της ανάκτησης, γύρω στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ για 2,5 χιλιάδες αγρότες που έπαιρναν «μαϊμού» πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας που έδινε ένας οργανισμός. Κάποιες εταιρίες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων κάνουν σωστά τη δουλειά τους, κάποιες με άλλες αδιαφανείς διαδικασίες εξέδιδαν τα «μαϊμού», πλαστά πιστοποιητικά και να πάλι είμαστε μπροστά στο πρόβλημα», είπε.

 «Υπάρχει ένα πόρισμα, το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό», συμφώνησε ο Βαγγέλης Αποστόλου και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει τίποτα που να κρυφτεί. Προσπαθούμε όσο το δυνατόν να μην πληγώσουμε τον αγροτικό χώρο. Δεσμεύομαι ότι οπωσδήποτε θα γίνει γνωστό (σ.σ. το πόρισμα) και θα υπάρξουν οι αντίστοιχες επιπτώσεις».
eleftheria
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια