Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σπαγγέτι με τόνο & ντοματίνια


Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα υπέροχο, πεντανόστιμο και ελαφρύ πιάτο ζυμαρικών. Σπαγγέτι με τόνο και ντοματίνια για το γεύμα ή το δείπνο σας. 

Υλικά συνταγής
  • 400 γρ. σπαγγέτι (Νο. 10 ή 12)
  • 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές, μικρές φετούλες
  • 3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
  • 400 γρ. ντοματίνια
  • 5 κ.σ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
  • 2 κονσέρβες τόνο σε λάδι στραγγισμένες, ξεψαχνισμένες
  • αλάτι πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού μικρά φρέσκα φύλλα βασιλικού
  • τυρί τριμμένο, παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι, για πασπάλισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση συνταγής
  1. Βράζετε το σπαγγέτι σας, σε βραστό αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το στραγγίζετε.
  2. Εν τω μεταξύ, σε μια ρηχή, πλατιά κατσαρόλα, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τη πιπεριά για 1 λ. Προσθέτετε το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα ανακατεύοντας για 1 λ ακόμα. Ρίχνετε το ντοματοχυμό, τα ντοματίνια, πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 4 λ ή μέχρι να μαλακώσουν καλά οι ντομάτες. 
  3. Ρίχνετε μέσα στη κατσαρόλα το στραγγισμένο σπαγγέτι, το βασιλικό και το τόνο και ανακατεύετε πολύ απαλά για 2 λ περίπου. Σερβίρετε ζεστό το φαγητό σας πασπαλίζοντάς, προαιρετικά, με τριμμένο τυρί. 
Sintayes.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σπαγγέτι με τόνο & ντοματίνια Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Τεχνολόγος Γεωπόνος © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.