ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Επίσκεψη Γ.Τσιρώνη στο Ηράκλειο Κρήτης & ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση για τον νέο νόμο για τα αυθαίρετα

 Επίσκεψη στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποιεί από σήμερα το απόγευμα 22/7 και αύριο Σάββατο 23/7, ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με τοπικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και για να μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα τον νέο νόμο για τα αυθαίρετα.

Σήμερα στις 20:00 το απόγευμα ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στο Ανοιχτό Θέατρο Τεχνόπολις στην Αμουδάρα, με θέμα τον νέο νόμο για τα αυθαίρετα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν το ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης και σύλλογοι τοπογράφων, αρχιτεκτόνων, μηχανικών, η διεύθυνση πολεοδομίας δήμου Ηρακλείου, ο σύλλογος οικιστών, δημοτικές παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και η διεύθυνση ΠΕΧΩ Κρήτης. 

Αύριο Σάββατο, ο Αν. Υπουργός θα έχει συνάντηση στις 10:00πμ στο Δημαρχείο Ηρακλείου με τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό και τους Δημάρχους του Νομού, ενώ στις 12:00 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Το Σάββατο το απόγευμα ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος θα συναντηθεί με μέλη των Οικολόγων Πράσινων Κρήτης και αμέσως μετά με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Επίσκεψη Γ.Τσιρώνη στο Ηράκλειο Κρήτης & ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση για τον νέο νόμο για τα αυθαίρετα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: