Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Επίσκεψη σε Αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες & επιχειρήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη & στελεχών της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα


Με το μήνυμα «Συμφωνία Αλήθειας με τη Βόρεια Ελλάδα» η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε πρόγραμμα περιοδειών σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη και Έβρο. Η νέα εξόρμηση ξεκινά, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τη Μακεδονία και τη Θράκη, για να επεκταθεί στη συνέχεια σε ολόκληρη τη χώρα.

Η επίσκεψη του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και των στελεχών της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα ξεπερνά τα στενά εθιμοτυπικά όρια μέσα στα οποία γίνονταν οι επισκέψεις αυτές στο παρελθόν. Ο πρόεδρος και όλα τα στελέχη της ΝΔ θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες, σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και ερευνητικά κέντρα, μονάδες καινοτομίας, νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, οι οποίες στηρίζονται από την Εκκλησία και τοπικούς φορείς.

Επισκέψεις κλιμακίων της ΝΔ σε Ανατολική Μακεδονία – Θράκη
Πιο συγκεκριμένα, στην Δράμα, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους βουλευτές Νίκη Κεραμέως, Σάββα Αναστασιάδη και Κώστα Καραγκούνη προγραμματίζει επισκέψεις στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροδιού ΑΣΟΠ, τη Βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ και την εταιρεία Θερμοκήπια Α.Ε. Δράμας. Επίσης στις επισκέψεις του κλιμακίου περιλαμβάνονται η νεοϊδρυθείσα έδρα της UNESCO στο ΤΕΙ Δράμας με θέμα «Διατήρηση και οικοτουρισμός στα παρόχθια και δελταϊκά οικοσυστήματα», η πρότυπη βιομηχανία στους τομείς ηλεκτρικής προστασίας, ενέργεια και τηλεπικοινωνίες «Raycap», σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Μάρμαρα Βώλακος και επιπλέον στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα μαζί με τον Σεβ. Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο.
Την ίδια μέρα, κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους Βασίλη Κικίλια, Χρήστο Μπουκώρο και Νότη Μηταράκη θα επισκεφθεί στην Ξάνθη την Καπνοβιομηχανία ΣΕΚΕ Ξάνθης, την εταιρεία επεξεργασίας αλιευμάτων «Καλλονή Α.Ε.», την εταιρεία ΣΜΥΡΔΕΞ και τα Πλαστικά Θράκης. Επίσης προγραμματίζονται επισκέψεις στο Πολυτεχνείο Ξάνθης και το Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης «Αγάπη».

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου επίσης, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις κλιμακίου της ΝΔ στο Νομό Ροδόπης, αποτελούμενου από τους βουλευτές Γιώργο Σταμάτη, Μάριο Σαλμά και Κώστα Κοντογεώργο και πιο συγκεκριμένα στη Ζυθοποιία Βεργίνας, την Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ, τα Κλωστήρια Θράκης ΑΒΕΕ, τη Γερμανός ΑΕΒΕ, το Βιοαέριο Κομοτηνής AE και το παράρτημα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους βουλευτές κ.κ. Κώστα Καραμανλή, Κώστα Κουκοδήμο και Μάνο Κόνσολα, θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στο Συσκευαστήριο Σταφυλοπαραγωγών στην Καβάλα, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας, τον Αγροτικό Αλιευτικό Συνεταιρισμό, την Αγρόλιθος Α.Ε., εταιρεία που ασχολείται εξόρυξη σχιστολίθου από τα λατομεία της περιοχής, το ΤΕΙ Καβάλας και το Ίδρυμα Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί»Αγία Μαρίνα» και το Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Πνοή».

Την ίδια μέρα προγραμματίζονται επισκέψεις κλιμακίου στον Έβρο αποτελούμενο από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, Κατερίνα Παπακώστα και Κώστα Βλάσση στην Green Cola Company, τη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, σε επιχειρήσεις επεξεργασίας μεταξοσκώληκα στο Σουφλί, την εταιρεία αλλαντικών «Υφαντής», την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. καθώς επίσης και το Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας – Θράκης στο Διδυμότειχο, το Πολυκοινωνικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης, τα «Παιδικά Χωριά SOS» και το Ίδρυμα Αγ. Κυπριανός.

Στόχος είναι μέσα από τις επισκέψεις αυτές, να αναδειχθεί η σημασία που έχουν στην παραγωγή υπεραξίας και πλούτου στις τοπικές κοινωνίες η έρευνα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η αριστεία, αλλά και να στείλει η ΝΔ το μήνυμα ότι χρειάζεται ένα κλίμα στο οποίο να μπορούν να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες. Η ΝΔ εκπέμπει το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας με τη Βόρεια Ελλάδα» με κορύφωση την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

agro24.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Επίσκεψη σε Αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες & επιχειρήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη & στελεχών της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.