ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Νέες εικόνες καταστροφής από το πέρασμα ανεμοστρόβιλου στην Ηλεία

Μεγάλες καταστροφές από ανεμοστρόβιλο που έπληξε τον κάμπο της Ηλείας και το βόρειο τμήμα του νομού. Λεχαινά, Ανδραβίδα, Αρετή, Μυρσίνη, Νιοχώρι είναι μόνο μερικές από τις περιοχές που βρέθηκαν στο δρόμο του χθεσινού ανεμοστρόβιλου που έπληξε την ευρύτερη περιοχή. 
 
Η πόλη των Λεχαινών θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Στην κεντρική πλατεία, δέντρα ξεριζώθηκαν από τους ανέμους και από καθαρή τύχη δεν τραυμάτισαν κάποιο πολίτη. Φανοστάτες έσπασαν, στέγες ξηλώθηκαν, τέντες σκίστηκαν, κάγκελα από μπαλκόνι διαλύθηκαν και κεραίες τηλεφωνίας έσπασαν.

 
 
Αλλά και προς την περιοχή της Αρετής δέντρα έπεσαν στην Εθνική Οδό και δυσκόλεψαν αρκετά την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ οι καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή βρέθηκαν στο έλεος του φαινομένου. Στη Μυρσίνη πολλά τα προβλήματα της κακοκαιρίας σε σπίτια, με πτώσεις δέντρων και καταστροφές σε οχήματα. Στο Νιοχώρι σε πολλά σπίτια προκλήθηκαν ζημιές, ενώ ξεριζώθηκαν δεκάδες δέντρα κυρίως μεγάλα σε μέγεθος. Στην Ανδραβίδα επίσης προκλήθηκαν ζημιές σε στέγες ενώ υπήρξαν και πάρα πολλές πτώσεις δέντρων. Δείτε τις νέες εικόνες καταστροφής.
 
tro-ma-ktiko.blogspot.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Νέες εικόνες καταστροφής από το πέρασμα ανεμοστρόβιλου στην Ηλεία Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: