ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνάντηση Γ.Σταθάκη με τον Fatih Birol, της IEA(Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας)Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, θα συναντηθεί σήμερα με τον Fatih Birol, Εκτελεστικό Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (International Energy Agency-IEA).

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής σύσκεψης στελεχών του IEA και του ΥΠΕΝ, που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο, με αντικείμενο, τα βασικά ζητήματα της εθνικής ενεργειακής στρατηγικής, τα οποία θα παρουσιαστούν κατά την επίσημη «Σε βάθος Εξέταση» (In Depth Review-IDR), τον ερχόμενο Απρίλιο. Το IEA διοργανώνει κάθε τέσσερα χρόνια την «Σε βάθος εξέταση» της ενεργειακής πολιτικής των συμμετεχόντων κρατών. Η τελευταία Εξέταση της Ελλάδας έγινε το 2011 και η επόμενη προγραμματίζεται για τις 3-7 Απριλίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης στο ΥΠΕΝ θα παρουσιαστεί και η έκδοση «World Energy Outlook 2016», που αποτελεί την κο­ρω­νίδα των εκδόσεών του IEA και έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως επίσημη πηγή για το σχεδιασμό, την ανάλυση καθώς και για την επισκόπηση της ενεργειακής πολι­τι­κής σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συνάντηση Γ.Σταθάκη με τον Fatih Birol, της IEA(Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας) Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: