Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αλλεργίες Άνοιξης: Τρεις τροφές στον αγώνα για την αντιμετώπισή τους



Οι αλλεργίες της άνοιξης αποτελούν πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους καθώς ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο.Εφόσον δεν υπάρχει οριστική θεραπεία για τις αλλεργίες, ο βασικός στόχος είναι η ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα.

Ένας πολύ σημαντικός σύμμαχος κατά των αλλεργιών μπορεί να είναι η διατροφή καθώς πολλές τροφές βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα.

Δείτε τρεις από αυτές…

1. Σκόρδο

Το σκόρδο περιέχει κερσετίνη και παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό ώστε ο οργανισμός να αντιστέκεται πιο σθεναρά στα αλλεργιογόνα.

2. Ξηροί καρποί

Τα θρεπτικά συστατικά των ξηρών καρπών, κυρίως τα ωφέλιμα λιπαρά που μας παρέχουν, καταστέλλουν τις φλεγμονές στους ιστούς της ρινικής κοιλότητας και του λαιμού.

3. Γιαούρτι

Τα προβιοτικά του γιαουρτιού μπορούν να περιορίσουν την αλλεργική αντίδραση στη γύρη. Τα ωφέλιμα αυτά βακτήρια ενισχύουν τη λειτουργία του γαστρεντερικού και του ανοσοποιητικού και παράλληλα καταστέλλουν την αντίδραση του οργανισμού στα αλλεργιογόνα.

 medicalnews.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Αλλεργίες Άνοιξης: Τρεις τροφές στον αγώνα για την αντιμετώπισή τους Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 9:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.