3.700 ενστάσεις στη Μεσσηνία για τους δασικούς χάρτες

Τις 3.700 είχαν φθάσει οι ενστάσεις, μέχρι και προχθές στη Μεσσηνία για τους δασικούς χάρτες. Αυτό μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος ...Τις 3.700 είχαν φθάσει οι ενστάσεις, μέχρι και προχθές στη Μεσσηνία για τους δασικούς χάρτες.

Αυτό μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος του τμήματος χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Μεσσηνίας – δασολόγος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος παρατήρησε ότι η νέα παράταση που δόθηκε μέχρι τις 27 Ιουλίου, για την υποβολή ενστάσεων, για τους κατοίκους και του εσωτερικού και του εξωτερικού, είναι η τελευταία, η δεσμευτική, σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Οσον αφορά τα καινούργια μέτρα που υλοποιούνται, στάθηκε στην εφαρμογή για πρόδηλα σφάλματα που μπορεί να υποδεικνύονται μέσα στο σύστημα.

Ο κ. Αγγελόπουλος ανέφερε ότι για αυτές τις κατηγορίες των πρόδηλων σφαλμάτων, αν δικαιωθεί ο πολίτης, του επιστρέφεται το παράβολο. Εξήγησε ότι οι 7 κατηγορίες των πρόδηλων σφαλμάτων έχουν καθοριστεί με υπουργική απόφαση.

Ακόμα, παρατήρησε πως πέρα από τις ενστάσεις «υποβάλλονται αιτήματα εξαγοράς για εκτάσεις ΔΑ, που ήταν αρχικά δασικές και τώρα εμφανίζονται ως αγροτικές».

Γ.Σ.

eleftheriaonline.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]