Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζωδια Σημερα 27/7/2017


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/7/2017

Κριός

Γενικά
Αισθάνεσαι απομόνωση, αγαπητέ Κριέ, χωρίς να έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό θα είναι να αρχίσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Επίσης φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα καταλάβεις ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου, ενώ θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου από κάποιο σημείο και μετά χρειάζονται προσοχή. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε έτσι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις που εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.

Ταύρος

Γενικά

Με το ταλέντο που σε διακρίνει, αγαπητέ Ταύρε, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν παρέμεναν άλυτα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το επιτύχεις, αλλά μην καταπιαστείς με όλα ταυτόχρονα. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή θα σε χαρακτηρίζουν. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σου και σε εκνευρίζουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος

Γενικά

Προσπάθησε, αγαπητέ Δίδυμε, να έχεις έναν προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Χάρη στην ευελιξία και στη διπλωματία σου θα καταφέρεις πολλά πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Ίσως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη σου ευαισθησία σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα στα επαγγελματικά σου, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει τόσο σωστά, που σιγά σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός.

Καρκίνος

Γενικά
Κάθε τι καινούργιο, αγαπητέ Καρκίνε, σου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια. Έχεις την ευχέρεια να συνδυάζεις με επιτυχία πολλές δραστηριότητες μαζί και έτσι να βρίσκεσαι στο κέντρο κάθε καινούργιας καινοτομίας. Εκπλήσσει, αρέσει αλλά και ενοχλεί τους άλλους που σε βλέπουν να κυριαρχείς σε χώρους που εκείνοι δεν μπορούν καν να προσεγγίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε τις υπερβολές γιατί μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις θα πρέπει να προσέξεις. Στα οικονομικά, οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Φρόντισε να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό.

Λέων

Γενικά
Μια νέα πρόκληση προβλέπεται για το ζώδιό σου και θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία, χωρίς να δυσπιστήσεις ή να υποχωρήσεις, πριν βεβαιωθείς αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και στον ενθουσιασμό σου, ώστε να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στον νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις – πώς βλέπεις τη σχέση αλλά και εκείνον.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις που θα οφείλονται δυστυχώς σε λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό και τη συνέπεια που σε διακρίνει, δεν έχεις ανάγκη από τίποτα. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


Παρθένος

Γενικά
Η επιμονή και η υπομονή σου, αγαπητέ Παρθένε, θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος και ευδιάθετος.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δώσεις παραπάνω σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στα επαγγελματικά σου είναι μία χαρά, αν κι εσύ συνεχίζεις να προσπαθείς να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Ζυγός
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να φροντίσεις σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που θα έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Μην ασχοληθείς με πράγματα που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

Σκορπιός

Γενικά

Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε, αγαπητέ Σκορπιέ, να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα τεκταινόμενα και από μία άλλη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν θα δεις ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπεται πάρα πολλή δουλειά και πολλή κούραση και θα νιώσεις εξάντληση. Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης


Γενικά
Άρχισε, αγαπητέ Τοξότη, από σήμερα να καταστρώνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μην χάσεις την ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να τους πεις για αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ θα πάρεις κάποιες πολύ πρωτότυπες αποφάσεις για να φτάσεις στην επιτυχία.


Αιγόκερως

Γενικά
Θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή, ώστε να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με το ζώδιό σου και μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σού στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για τα αισθηματικά σου, ώστε να περάσεις καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Μπορεί τα λόγια σου να έχουν ως αποτέλεσμα να χάσεις σημαντικούς συνεργάτες. Οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.


Υδροχόος

Γενικά
Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου, αγαπητέ Υδροχόε, και με τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ψυχική σου διάθεση θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα έχεις αυταρχικές τάσεις, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες.

Ιχθύς

Γενικά
Θα προκληθούν σκέψεις για τον εαυτό σου, αγαπητέ Ιχθύ, και για τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Θα επιδείξεις ασυνήθιστες πνευματικές ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά ομαλά θα κυλήσει η μέρα σου, επαγγελματικά. Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: oroskopos.gr
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζωδια Σημερα 27/7/2017 Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.