ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Όλα γίνονται ροζέ…


Το καταπράσινο “North Fork” του Long Island της Νέας Υόρκης είναι ένας προορισμός για τους λάτρεις του κρασιού. Αυτό που διακρίνει τον επώνυμο αμπελώνα του Michael Croteaux από τους υπολοίπους είναι ότι πρόκειται για τον μοναδικό αμπελώνας των ΗΠΑ που είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στο ροζέ.

"Όλοι έχουν τη δική τους ιστορία για το που θέλουν να κατευθύνουν τον αμπελώνα τους και τι θέλουν να κάνουν", δήλωνει ο Croteaux. «Και η ιστορία μας είναι ροζ!»

Το κτήμα είναι τόσο δημοφιλές που ο Croteaux ξεμένει μερικές φορές από το εξαιρετικό ξηρό ροζέ του (που το χρώμα του είναι σαν απαλό ροδακινί) πριν από το τέλος του καλοκαιριού.

«Όλοι θεωρούν ότι το ροζέ είναι ένα μη-ποιοτικό, φτηνό κρασί, όταν στην πραγματικότητα εδώ και αιώνες οι τσάροι της Ρωσίας, οι Πάπες, οι βασιλείς της Γαλλίας κλπ προτιμούσαν όλοι να πίνουν ροζέ», δήλωσε η Cole, συγγραφέας του βιβλίου "Rosé All Day". "Το κόκκινο ήταν για τους χωρικούς."

Σήμερα φαίνεται ότι το ροζέ είναι για όλους. Το 2015 οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 60%. Δεν είναι λοιπόν μόνο η μητέρα σας που το πίνει!

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την Cole, το 47% όλων των καταναλωτών που προτιμούν rosé είναι άνδρες. "Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι πολύ γοητευτικό σε έναν άντρα που λέει με σιγουριά:" Γεια σου, πίνω ροζέ κρασί και δεν έχω κανένα πρόβλημα "

Αυτή η πανέμορφη απόχρωση βοήθησε να γίνει το ροζέ τεράστια επιτυχία στα κοινωνικά μέσα, όπως στο Instagram.

Οι αδελφοί Tanner και David Oliver Cohen και ο κωμικός Josh Ostrovsky είναι το τρίο πίσω από το White Girl Rosé. "Είμαστε σαν τους Μαγγελάνους που συνεχώς ανακαλύπτουν περισσότερα για το rosé του Νέου Κόσμου". Το Rosé είναι σαν τον ξάδελφο του κακόφημου κρασιού", δήλωνει ο Ostrovsky. "Είναι λίγο πιο διασκεδαστικό και παίρνει τον εαυτό του λίγο λιγότερο σοβαρά."

Η μάρκα τους, το White Girl, ήταν εμπνευσμένη από το φανταστικό online χαρακτήρα που δημιούργησαν για το Instagram: την "Babe Walker", που tweetάρει για τα προβλήματα μιας "λευκής κοπέλας"

Δείτε τον λογαριασμό της εδώ: https://twitter.com/whitegrlproblem?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cbsnews.com%2Fnews%2Feverythings-coming-up-rose%2F

«Είναι μια κοπέλα που θα ήθελε να πίνει ροζέ και να πληρώνεται», δήλωσε ο Tanner Cohen.

Το ροζέ τους δεν είναι ακριβώς ένα high end ροζέ (το ροζέ White Girl κυκλοφορεί σε μεταλλικό κουτάκι) αλλά οι παραγωγοί δεν έχουν πρόβλημα με αυτό.

"Οι άνθρωποι μιας παλαιότερης γενιάς θα πούν «Κρασί σε κονσέρβα;;!! "; Αλλά στη γεύση είναι πραγματικό καλό ", εξηγεί ο Ostrovsky.

Το μέλλον του ροζέ δεν είναι ότι μπορείτε να φανταστείτε. Ο ουρανός είναι το όριο. Το ροζέ ήρθε για να μείνει!
 
cbsnews.com, krasiagr.com
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Όλα γίνονται ροζέ… Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: