ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αντίδραση Πατούλη στην επιβολή ενιαίας υποχρεωτικής τιμολόγησης του νερού σε όλη τη χώρα


Ισοπεδωτική χαρακτηρίζει την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων για ενιαία υποχρεωτική τιμολόγηση του νερού σε όλη τη χώρα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης, σε επιστολή του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και πρόεδρο της Επιτροπής, Γιώργο Σταθάκη.

Ο κ. Πατούλης τονίζει τον κίνδυνο «να οδηγηθούμε σε υπέρμετρη αύξηση της τιμής του νερού» σε πολλές περιοχές της χώρας, αφού «δεν λαμβάνεται υπ΄ όψιν κανένα κριτήριο και καμία τοπική ιδιαιτερότητα» όπως αναφέρει.

Ο κ. Πατούλης καλεί τον υπουργό να απαντήσει, εάν προηγήθηκε οποιαδήποτε διαβούλευση ή σχετική γνωμοδότηση του Εθνικού Συμβουλίου Υδάτων, πρόταση από οποιοδήποτε Δημοτικό Συμβούλιο ή άλλο φορέα (ΕΥΔΑΠ Αθήνας ή ΕΥΑΘ Θεσσαλονίκης), με ποια κριτήρια επελέγη η μέθοδος της ενιαίας τιμολόγησης, εάν πρόκειται να σταματήσει η κρατική επιδότηση νησιωτικών, κυρίως, Δήμων που προβαίνουν σε αφαλάτωση του νερού.
 
zougla
 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Αντίδραση Πατούλη στην επιβολή ενιαίας υποχρεωτικής τιμολόγησης του νερού σε όλη τη χώρα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: