ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Νέος προσωρινός Πρύτανης στο ΤΕΙ Θεσσαλίας


Νέος Πρύτανης στο ΤΕΙ Θεσαλίας, ο Καθηγητής Νίκος Μπαντής, αναλαμβάνει , ύστερα από την συνταξιοδότηση του νυν Πρύτανη Καθηγητή Γ. Γούλα

Ο νέος Πρύτανης με τρίμηνη θητεία αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Γούλας συνταξιοδοτείται στις 31 Αυγούστου . Σύμφωνα με τη διάταξη για την παράταση της τρίμηνης θητείας για όλα τα ΑΕΙ που η θητεία των Πρυτανικών αρχών λήγει στις 31 Αυγούστου, η Σύγκλητος του οικείου Ιδρύματος, με απόφασή της που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ορίζει ως αντικαταστάτη, τον αρχαιότερο καθηγητή πρώτης βαθμίδας, του οικείου Τομέα, Τμήματος, Σχολής ή Ιδρύματος αναλόγως, με βάση την ημερομηνία διορισμού στην οικεία βαθμίδα, και σε περίπτωση άρνησης ή ελλείψει καθηγητή πρώτης βαθμίδας, με τους αμέσως επόμενους κατά σειρά εξαντλώντας τις βαθμίδες μέχρι και αυτή του αναπληρωτή καθηγητή, και προκειμένου για Διευθυντή Τομέα μέχρι αυτή του μόνιμου επίκουρου.

Σε περίπτωση καθηγητών ίδιας αρχαιότητας διενεργείται κλήρωση ενώπιον της Συγκλήτου. Οι κατά τα ανωτέρω θητείες αντικαταστάσεων δεν θεωρούνται πλήρεις θητείες και δεν συνιστούν κώλυμα εκλογιμότητας για επόμενη πλήρη θητεία.

Σε ποια ΑΕΙ λήγει η θητεία των διοικήσεων

Η θητεία λήγει στις 31 Αυγούστου όλων των προέδρων των ΤΕΙ, πλην ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας και Στερεάς Ελλάδας και των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Πολυτεχνείου Κρήτης.
 
esos.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Νέος προσωρινός Πρύτανης στο ΤΕΙ Θεσσαλίας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: