Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μπράουνις με κακάο & καρύδια χωρίς γλουτένη

 
 
Υλικά
  • 200 γραμμάρια αλεύρι χωρίς γλουτένη ή 200 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα θρυμματισμένη με 2 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη.
  • 4 κουταλιές της σούπας stevia σε σκόνη ή 5 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη.
  • 100 γραμμάρια καρύδια, ψιλοκομμένα
  • 4 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
  • 3 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα της επιλογής
  • 200ml νερό
  • 50ml ηλιέλαιο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 7 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Για την επικάλυψη
  • 100 γραμμάρια σκούρα σοκολάτα ψιλοκομμένη
  • νιφάδες καρύδας
Εκτέλεση
  • Προθερμαίνετε το φούρνο στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς και ρυθμίστε τη σχάρα στη μέση του φούρνου.
  • Βάλτε όλα τα υλικά εκτός από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε για την επικάλυψη και τα καρύδια σε ένα μούλτι σας και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε ψιλοκομμένα καρύδια ανακατέψτε για 2 φορές ακόμα.
  • Βουτυρώστε και αλευρώστε ένα τετράγωνο ταψί διαστάσεων 35 x 15 εκ.
  • Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα μπράουνι μέσα στο ταψί και ψήνετε σε προθερμασμενο φούρνο για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Για την επικάλυψη

Πέντε λεπτά πριν βγάλετε απ’ το φούρνο τα μπράουνι ρίχνετε την ψιλοκομμένη σοκολάτα να λιώσει.
Αφού κρυώσει λίγο πασπαλίστε με τριμμένη καρύδα και σερβίρετε.

*Αν χρησιμοποιήσετε αμυγαλόψιχα αντί για αλεύρι χωρίς γλουτένη, τότε χτυπήστε την αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη μαζί με 2 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σκόνη.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Μπράουνις με κακάο & καρύδια χωρίς γλουτένη Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.