Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Παγωτό ροδάκινο με γιαούρτι & σοκολάτα


Ένα τέλειο, σπιτικό παγωτό που συνδυάζει την τάση του frozen yogurt με τη φίνα γεύση του ροδάκινου.
  • Μερίδες:7-8
  • Χρόνος προετοιμασίας:40'
  • Χρόνος μαγειρέματος:0'
  • Έτοιμο σε:40'
  • Χρόνος αναμονής:2 ώρες
Υλικά
  • 400γρ. κομπόστα Ροδάκινο Μισό σε ελαφρύ σιρόπι Del Monte, καλά στραγγισμένη
  • 200γρ. φυτική κρέμα, χτυπημένη σε σαντιγί
  • 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 φλιτζάνι σιρόπι από την κονσέρβα
  • χυμό από ½ λεμόνι
  • 50γρ. σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρας
  • 200γρ. κομπόστα Ροδάκινο Μισό σε ελαφρύ σιρόπι Del Monte, καλά στραγγισμένη, κομμένη σε κύβους
Διαδικασία
  • Σε ένα μπολ ενώνετε το γιαούρτι με το σιρόπι από την κομπόστα και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε λίγη-λίγη τη σαντιγί και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  • Πολτοποιείτε τα ροδάκινα κομπόστα με το χυμό λεμονιού. Σ' ένα μεγάλο μπολ ενώνετε τα δυο μίγματα και ανακατεύετε απαλά.
  • Μεταφέρετε το μίγμα σε μεταλλικό μπολ και το παγώνετε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
  • Βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και ξαναχτυπάτε το μίγμα για 3 λεπτά. Ρίχνετε το 1/3 του μίγματος σε μεταλλικό μπολ. Πασπαλίζετε με κυβάκια ροδάκινου και σταγόνες σοκολάτας. Ρίχνετε από πάνω 1/3 του μίγματος παγωτό, κυβάκια ροδάκινου και σταγόνες σοκολάτας και ολοκληρώνετε με το υπόλοιπο παγωτό, κυβάκια ροδάκινου και σταγόνες σοκολάτας. Σκεπάζετε το μπολ και παγώνετε στην κατάψυξη.
  • Σερβίρετε το παγωτό ροδάκινο σε μπάλες.
 ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ: Ντίνα Νικολάου
 
olivemagazine.gr
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Παγωτό ροδάκινο με γιαούρτι & σοκολάτα Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.