ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ανακοίνωση Σύνδεσμου Κολλεγίων για την απαξιωτική αναφορά για τους αποφοίτους Κολλεγίων από τον Χρ.Βερναρδάκη


Απαξιωτική αναφορά για τους αποφοίτους Κολλεγίων από τον υπ. Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη
Σύνδεσμος Κολλεγίων: “Με την ενέργειά του αυτή ο κ. Βερναρδάκης προσέβαλε χιλιάδες εργαζομένους στα Κολλέγια, τους καθηγητές, και κυρίως τους 13.000 φοιτητές και 50.000 αποφοίτους τους, καθώς και τις οικογένειές τους”

Απαξιωτική αναφορά για τους αποφοίτους των ελληνικών Κολλεγίων κάνει , μέσα από τον προσωπικό του ιστότοπο ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, απαντώντας στη ΝΔ, για τον “θόρυβο” που έχει προκύψει, σχετικά με την ταξινόμηση των χρηστών στα social media σε δεξιούς και μη .

Συγκεκριμένα η αναφορά του υπουργού Επικρατείας για τους αποφοίτους των Κολλεγίων, έχει ως εξής:

“H καημένη η ΝΔ φαντασιώνεται ότι κάποιος την "παρακολουθεί".Αυτά παθαίνει κανείς όταν στρατολογεί συμβούλους από τα ιδιωτικά κολέγια. Για να μην αγχώνονται τα σαΐνια του Κυριάκου Μητσοτάκη ιδού μερικά εργαλεία που αναλύουν τις τάσεις στα social media”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Συνδέσμου Κολλεγίων, οποίος με ανακοίνωσή του κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας “να αναφέρεται με σεβασμό στα Ελληνικά Κολλέγια, στους φοιτητές τους και τους αποφοίτους τους, πολλοί εκ των οποίων εργάσθηκαν ως σύμβουλοι όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής”.

“Με την ενέργειά του αυτή ο κ. Βερναρδάκης προσέβαλε χιλιάδες εργαζομένους στα Κολλέγια, τους καθηγητές, και κυρίως τους 13.000 φοιτητές και 50.000 αποφοίτους τους, καθώς και τις οικογένειές τους που στερήθηκαν πολλά για να δώσουν στα παιδιά τους μόρφωση και επαγγελματικά εφόδια” τονίζει ο Σύνδεσμος Κολλεγίων και υπογραμμίζει:

Α. Τα Ελληνικά Κολλέγια λειτουργούν ως συνεργαζόμενα ιδρύματα -παραρτήματα μεγάλων Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων- αρκετά εκ των οποίων βρίσκονται σε κορυφαίες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των Πανεπιστημίων.

Β. Με τον τρόπο αυτό προσφέρουν την δυνατότητα στους Έλληνες νέους να φοιτούν σε Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια χωρίς να φεύγουν από την Ελλάδα και σε Έλληνες επιστήμονες να παραμένουν στην χώρα τους. Παράλληλα προσελκύουν εκατοντάδες ξένους φοιτητές στην Ελλάδα με αυτονόητα οφέλη για την χώρα μας ειδικά στα χρόνια της κρίσης.

Γ. Οι απόφοιτοι των Κολλεγίων είναι απόφοιτοι Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων. Οι περισσότεροι ακολουθούν τη δική τους επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή και δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα στην Ελλάδα της κρίσης.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Ανακοίνωση Σύνδεσμου Κολλεγίων για την απαξιωτική αναφορά για τους αποφοίτους Κολλεγίων από τον Χρ.Βερναρδάκη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: