ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Χανιά: Στον δήμο οι αιτήσεις όσων επλήγησαν από την κακοκαιρία για αποζημιώσεις


Οι κάτοικοι του Δήμου Χανίων , των οποίων οι οικίες και οι οικοσκευές επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 26ης Οκτωβρίου 2017, μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις έως και 27 Δεκεμβρίου 2017 στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Χανίων υπ όψη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμΕΑ και Ισότητας, ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Σύμφωνα με το Δήμο, προβλέπεται επιπλέον οικονομική ενίσχυση στις παρακάτω κατηγορίες πλημμυροπαθών: Πολύτεκνοι μετά από βεβαίωση του ΟΓΑ , άτομα με Ειδικές Ανάγκες που επιδοτούνται από τα εφαρμοζόμενα Προγράμματα του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, άτομα, που λόγω τραυματισμού τους εξαιτίας φυσικών καταστροφών υπέστησαν μόνιμη σωματική βλάβη με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Σε ότι αφορά την αποζημίωση για τους επαγγελματικούς χώρους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων η οποία θα ανακοινώσει με δελτίο τύπου τις επόμενες ημέρες τις προθεσμίες κατάθεσης των αιτήσεων.
 
ΑΠΕ- ΜΠΕ
enikonomia
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
 
Χανιά: Στον δήμο οι αιτήσεις όσων επλήγησαν από την κακοκαιρία για αποζημιώσεις Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: