ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Tα Ζώδια της Τετάρτης 20/12/17


Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20/12
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/12/2017

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα 18 έως 24 Δεκεμβρίου

Κριός

Γενικά
Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε έτσι, χωρίς να κάνεις κάτι. Μπορείς, Κριέ μου, να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να προβείς σήμερα σε κάποιες… καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, απόφυγε να έχεις τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε ό,τι σε απασχολεί να το συζητήσεις με το ταίρι σου. Σε βεβαιώνω, ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ μου, μπορεί να μην φανούν τα θετικά των αλλαγών σου από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι πρωτοβουλίες ήταν τελικά για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών ευνοούνται.

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, μην κινηθείς παρορμητικά, διότι κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που προδικάζουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις, θα είναι στο μέγιστο βαθμό. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα, Ταύρε, δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν κι αφορούν την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις, Ταύρε μου, και πάλι θα είναι πάρα πολλές, ενώ εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Δίδυμος
Γενικά
Οργάνωσε τη μέρα σου, Δίδυμε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν και αυτό συμβαίνει με τον πιο καλό τρόπο.Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα, που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης στον Τοξότη, Δίδυμε, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μη σε απασχολούν θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξέρεις πολύ καλά, ότι αν βάλεις κάτι στόχο, μπορείς και το πετυχαίνεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τούτη την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Πώς θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων; Ποιοι θα χωρίσουν, ποιοι θα βρούνε ταίρι και ποιοι θα κερδίσουν λεφτά;

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Και να θυμάσαι: αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, διαφορετικά θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα, Καρκίνε, θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη του. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και το ταίρι σου (σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα, αφού τα άστρα δείχνουν πως θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20/12: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Λέων
Γενικά
Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, Λέων, δε χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους (εκτός αν συμμετέχεις σε τηλεοπτικό πάνελ, οπότε θα αντιπαρατεθείς, τι να κάνεις). Μείνε μακριά τους γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος αυτή, Λέων, είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε ό,τι ίσως σε ενοχλεί στη συμπεριφορά του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου, Λέων, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου, Παρθένε, να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε παίρνει – να στο πω λαϊκά – να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του, και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Παρθένε. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά σου, θα βγουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή άλλες δαπάνες.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζυγός
Γενικά
Από σήμερα, Ζυγέ μου, φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να τελειώνεις με κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ζητάς.Αισθηματικές Προβλέψεις
Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, Ζυγέ, και θα ισορροπήσει καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου. Σ’ εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια των πλανητών και με τον ερωτισμό που έχεις όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Ζυγέ μου, χρειάζεται και πράξη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Σκορπιός
Γενικά
Φαντασία και δημιουργικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της μέρας, Σκορπιέ, ιδιαίτερα, αν τα ενδιαφέροντά σου είναι καλλιτεχνικής μορφής. Μια και σήμερα υπάρχει μια διάθεση προσφοράς, είναι καλό να οργανώσεις ό,τι νομίζεις ότι έχει την ανάγκη σου – μια φιλανθρωπία ή μια αγαθοεργία.Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη. Και αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία! Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, αλλά μπορείς να προχωρήσεις σε οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Τοξότης
Γενικά
Η ημέρα και οι περιστάσεις απαιτούν αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα, Τοξότη. Κοίτα να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, διότι την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει.Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, Τοξότη, και η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα οδηγήσει το ταίρι σου να νιώσει πολύ καλά. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις καινούργια γνωριμία, που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα. που έχεις στο μυαλό σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις και κάνεις έξοδα. Πρέπει να κατανοήσεις, ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου: Τι φέρνει στα ζώδια

Αιγόκερως
Γενικά
Από σήμερα και στο εξής, Αιγόκερε, επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πορεία πιο δραστήρια από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε ενδέχεται να ανακόψει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές σου δυνατότητες, όπως και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου, και δε θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή περίοδο, Αιγόκερε. Απόφυγε σήμερα να λύσεις θέματα σχέσης που αφορούν προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα βρεις πολύ καλό πνεύμα συνεργασίας στη δουλειά σου, Αιγόκερε, και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις.

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι τις 25/12… Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια;

Υδροχόος
Γενικά
Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Υδροχόε, θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεση σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Οφείλεις μόνο, να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, από τους προβληματισμούς που έχεις μερικές φορές δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε κι εσύ να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, προτάσεις που θα σου κάνουν, πρέπει να τις μελετήσεις καλά, επειδή τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως ακούγονται. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

O Kώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σας: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2018 ΜΟΝΟ για γυναίκες! 3 συγκεκριμένα ζώδια να προσέξουν…

Ιχθύς
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις επαρκή εσωτερική δύναμη, για να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Πρέπει να δείξεις πνεύμα συνεργασίας, για να μπορέσεις να κινηθείς σωστά. Θα σε συμβούλευα πάντως, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ μου, έχει αρχίσει και πηγαίνει πολύ καλά και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να αφήσεις λίγο στην άκρη τις πολλές δραστηριότητες και θα δεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Ιχθύ. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει, θα είναι πολύ καλό και με ευχάριστες συνθήκες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σε γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα, ευνοείσαι.
 
 
   Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Tα Ζώδια της Τετάρτης 20/12/17 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: