Τα Ζώδια της Τετάρτης 03/01/18

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3/1 Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου Εξάγωνο Αφρ...


Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3/1
Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου


Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα και τα όνειρα συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, ιδίως για Έρωτα και Χρήμα, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ουδεκαημέρου! Ρομαντισμός, συναίσθημα και… μία ευχή που εκπληρώνεται!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 2018

Κριός

Ο ναρκισσισμός και η υπερβολική διάθεση για αναγνώριση, Κριέ, σε καταξιώνουν, αλλά παράλληλα απομακρύνουν αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σου. Ζύγισε, λοιπόν τα πράγματα. Δέχεσαι πολύ σημαντικές προτάσεις για το μέλλον, αλλά ένα πρόβλημα δε σου επιτρέπει την άμεση αξιοποίησή τους. Σήμερα, Κριέ, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προετοιμάσου να δεχτείς κάποιες εξελίξεις για καινούργια γνωριμία, που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα! Στη δουλειά σου, Κριέ μου, θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη
Ταύρος

Η μεγάλη καταξίωση των προηγούμενων χρόνων, Ταύρε, σε έχει φέρει σε ένα σημείο, απ’ όπου μπορείς να αντιμετωπίζεις απώλειες και δυσκολίες με τεράστια ευκολία. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται, ενώ το προβάδισμα αυτό φέρνει αρκετές παράλληλες απολαύσεις! Κράτησε όμως σήμερα την αίσθηση του μέτρου. Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Ταύρε. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

Δίδυμος

Η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση, Δίδυμε, σε οδηγεί σε μεγάλη ανοχή απαράδεκτων συνθηκών μέσα από κακές συμπεριφορές. Σκέψου που μπορεί να οδηγήσει αυτό και προστάτεψε τον εαυτό σου, όσο ακόμα είναι καιρός και πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε πλήρες αδιέξοδο. Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, Δίδυμε, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και αν δεν έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν. Στον τομέα της εργασίας σου, Δίδυμε, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να χρειαστούν.

Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Καρκίνος

Η οικογένεια, Καρκίνε, αποτελεί για σένα τεράστιο πρόβλημα καθώς πλήθος υποχρεώσεων σε απομακρύνει διαρκώς από αυτήν. Η προσφορά σου αναγνωρίζεται παντού, αλλά μέσα στο σπίτι το κλίμα σε αποκαρδιώνει και νιώθεις αδικία. Μία καλή συζήτηση θα βελτιώσει αισθητά την ατμόσφαιρα και θα φέρει πίσω τη χαρά. Και σήμερα, Καρκίνε, θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες, αυτές που αγχώνουν το ταίρι σου και κάνουν εσένα να μην αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε στη σχέση σας. Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα εισπράξεις θετική επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, σήμερα δεν πρέπει να δείξεις παρόρμηση. Σε ό,τι σου προτείνουν, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά!

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Λέων

Μετά τον τυφώνα που σάρωσε την ψυχή και τη ζωή σου, Λέων, έρχεται ο ήλιος που θα σου ζεστάνει την καρδιά και θα σου αποδείξει την ύπαρξη δικαιοσύνης. Η αναγνώριση είναι μεγάλη, μα δε θα λείψουν κι εκείνοι που θα εναντιωθούν στο δικό σου θρίαμβο. Αγνόησέ τους, αφού είναι και το μόνο που μπορείς να κάνεις. Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία σας. Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά σήμερα, Λέων. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις
Παρθένος

Η ευγενική σου ψυχή, Παρθένε, χαρίζει θετικές σκέψεις σε όποιο χώρο βρίσκεσαι και η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη. Δείξε στον κύκλο σου πως έχεις κάποιες ανάγκες και μη θυσιάζεις τις ισορροπίες σου στο βωμό της αίγλης, καθώς αυτό θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο απ’ όπου θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις. Στη σχέση σου, Παρθένε, υπάρχουν μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν. Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις κάποια θέματα στη σειρά τους; Μπορείς σήμερα να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, Παρθένε, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από 1 έως 7 Ιανουαρίου 2018!

Ζυγός

Το φλογερό σου ταμπεραμέντο, Ζυγέ, τα πολύπλευρα ταλέντα και η δοτικότητα σου ενθουσιάζουν τους υψηλά ιστάμενους, που σου δίνουν πολλές ευκαιρίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων σου. Οι μεγάλες ευκαιρίες δράσης που προκύπτουν, από σήμερα, απογειώνουν την κοινωνικότητα σου και σου χαρίζουν αναγνώριση και δώρα! Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Η δουλειά σου, Ζυγέ, πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα.

Τι φέρνει η Πανσέληνος στις 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω
Σκορπιός

Είναι πια καιρός, Σκορπιέ, να πάψεις να παιδιαρίζεις και να αποδεχτείς το χρόνο και όσα σου έχουν προσφερθεί. Η τύχη υπήρξε καλή μαζί σου, αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει για πάντα, οπότε φρόντισε τις ισορροπίες σου και μην υπερβάλλεις με σχόλια που θα οδηγήσουν σε σοβαρές ρήξεις. Η σχέση σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου δε θα είναι ιδιαίτερα καλή. Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην προχωρήσεις σε σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.


Τοξότης

Η ανεξάρτητη φύση σου, Τοξότη, οδηγεί τις καταστάσεις στα άκρα. Μπορεί να είσαι ευχάριστη παρέα σε φίλους, αλλά τα αγαπημένα σου πρόσωπα πληγώνονται με τις απαιτήσεις σου και η απομάκρυνση είναι δεδομένη. Δυστυχώς, οι καταστάσεις δύσκολα βελτιώνονται, οπότε η ψυχραιμία και μία καλή συζήτηση είναι το μόνο που μπορεί να γίνει. Φρόντισε, Τοξότη, τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν, να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Εκεί που δεν το περιμένεις θα βρεις το πρόσωπο που έψαχνες. Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!
Αιγόκερως

Οι κακές στιγμές του παρελθόντος, Αιγόκερε, επιδρούν εφιαλτικά στις επιλογές σου και δημιουργούν συναισθήματα πανικού. Δείξε ψυχραιμία και να θυμάσαι, πως οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ οι ίδιοι. Μην υπερβάλλεις σήμερα και μην παίρνεις αποφάσεις μέσα σε κλίμα πανικού και φόβου. Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Αιγόκερε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει. Θα πρέπει, Αιγόκερε, να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με πολλή ψυχραιμία, αφού θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από τρίτους, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.
Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Υδροχόος

Η ανάγκη σου, Υδροχόε, να αποφεύγεις τη μοναξιά σε οδηγεί σε περίεργες και απαράδεκτες συναναστροφές, που δεν σου προσφέρουν τίποτε θετικό, αντίθετα σε αποσυντονίζουν και σπαταλούν την τεράστια ενέργεια που διαθέτεις. Τα πλούσια προσόντα και ο καλός σου χαρακτήρας χρειάζονται καλύτερη μεταχείριση. Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους! Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αφού πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να προσέχεις πάρα πολύ.
Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

Ιχθύς

Η μεγάλη νοσταλγία των όμορφων στιγμών του παρελθόντος, Ιχθύ, σε απομακρύνει από το παρόν που σε πληγώνει και αδυνατείς να το δεχτείς. Μην αφήνεις τον εαυτό σου σε τέτοια κατάσταση, ο χρόνος είναι μπροστά σου για να διορθώσεις τα πάντα και αυτό δεν σημαίνει πως ξεχνάς, αλλά αντίθετα τιμάς την αξία σου. Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να βελτιωθούν περισσότερο, φρόντισε να εξωτερικευτείς κι άλλο στο ταίρι σου. Η εργασία σου, Ιχθύ μου, πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο αφού χάνεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις μια τάξη, διότι έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Πηγή: Oroskopos.gr
 

Σχόλια