Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20/01/18ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/1/2018

Το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει ισχυρή διαίσθηση, πειθώ, δελεαστικές επαφές και ειδήσεις , ευχάριστα μηνύματα και συναισθηματικά τηλεφωνήματα για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από 18 Ιανουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Κριός

Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Κριέ. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διότι θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φίλους ή συγγενείς και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους. Βιάζεσαι να προλάβεις τις διάφορες δουλειές που έχεις και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Καλό θα είναι, Κριέ μου, σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου, για να αποκτήσετε το πρόγραμμα που θα ευχαριστήσει και τους δύο αρκετά. Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Δεν θα σας απατήσουν ποτέ: Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια!

Ταύρος

Η διάθεσή σου, Ταύρε, θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την έντονη ενασχόληση με ζητήματα, που σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό είναι, να μιλήσεις στο ταίρι σου, να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Σε σένα, που η μοναξιά ακόμη υπάρχει στη ζωή, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να ξέρεις, ότι κάτι πολύ καλό έρχεται Σήμερα, Ταύρε, θα δείξεις πολλή διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία στη δουλειά σου, πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες, καθώς στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις όλα τα θέματα.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

Δίδυμος
Ξεκαθάρισε τα άτομα, Δίδυμε, που είναι δίπλα σου. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Χρήσιμο είναι, να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου, για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις πολλές φορές, κάνει τους άλλους να την εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη, πράγμα που είναι στο χέρι σου. Μην κάνεις, Δίδυμε, το ίδιο λάθος για ακόμη μια φορά. Ποιο είναι; Να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Στη δουλειά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος

Μπορεί να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, Καρκίνε, πρέπει όμως να κατανοήσεις, ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου και έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, ώστε ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Καρκίνε, και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις, για να περάσεις καλύτερα. Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα έχεις πολύ άγχος, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές ευθύνες που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας από την Άση Μπήλιου: Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια

Λέων

Σήμερα, Λέων, καλό είναι, να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, ώστε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές, αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Να ξέρεις, πως έχεις δίπλα σου άτομα, που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι θέλεις, αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι. Σήμερα, Λέων μου, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας ιδιαίτερα ερωτικά και ρομαντικά. Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Λέων μου, που, πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.


Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο
Παρθένος

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, Παρθένε μου, σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές οι βάσεις για να προχωρήσεις. Αν βάλουμε μαζί με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται. Θα υπάρξει μια στασιμότητα σήμερα στη σχέση σου, Παρθένε. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, διότι στο τέλος θα καταλήξουν σε καβγάδες. Στη δουλειά σου, Παρθένε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

Ωροσκόπια 2018: Πώς θα πάνε τα οικονομικά σας τη νέα χρονιά;

Ζυγός

Σήμερα, ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του, Ζυγέ. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου στο παραμικρό, αν δεν θέλεις να εκτεθείς. Μπορείς με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. Προς το βράδυ, φρόντισε να βρεθείς με χαλαρή παρέα, χωρίς εντάσεις. Το ταίρι σου, Ζυγέ μου, μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να τα δεχτείς. Στην δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι υψηλές και σε ό,τι καταπιάνεσαι τα καταφέρνεις μια χαρά. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.


Πως θα επηρεάσουν οι εκλείψεις τα 12 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!


Σκορπιός

Έχεις πάρα πολλές ευθύνες, Σκορπιέ, και καλείσαι να λύσεις αρκετά προβλήματα, δικά σου και των φίλων σου. Βάλ’ τα όλα σε μία σειρά, για να επιλύσεις πρώτα τα προσωπικά σου θέματα. Μπορείς να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρνα τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, για να νιώσεις καλύτερα. Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου, Σκορπιέ. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, διότι οι πλανήτες (η Αφροδίτη από τον Υδροχόο) σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό. Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα είναι θετικές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Τοξότης

Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, Τοξότη. Μπορείς να τα βάλεις όλα σε μία σειρά, αφού πραγματικά έχεις αυτό το ταλέντο. Οι ευθύνες που σε βαραίνουν, θα σου δημιουργήσουν άγχος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν, τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Πρέπει να αντέξεις στα προβλήματα που βιώνεις. Γνώριζε, ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους. Έχεις έντονο εκνευρισμό, Τοξότη, για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Τοξότη, σε πολύ καλό σημείο και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς, για να προχωρήσεις και σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

Αιγόκερως

Μπορείς, Αιγόκερε, να λύσεις διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο, με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν, θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες. Το βράδυ, καλό είναι να κάνεις κάτι ευχάριστο, για να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας. Σήμερα, Αιγόκερε μου, δες το ταίρι σου με περισσότερο ρομαντισμό, οπότε πες του πράγματα, που θα το κάνουν να νιώσει καλύτερα. Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Προτάσεις που θα σου κάνουν, δες τες με σοβαρότητα.

Υδροχόος

Ο Ήλιος σήμερα, Υδροχόε, κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Είσαι ένα άτομο που ξέρει να δίνει δύναμη και κέφι σε όλο τον κόσμο. Κράτα όμως και λίγη χαρά για σένα, όπως και δύναμη. Δεν μπορείς να χαίρεσαι, μόνο όταν οι άλλοι είναι ικανοποιημένοι και να μην κάνεις κάτι για να προσφέρεις σε σένα. Μάλλον δεν εκτιμάς τον εαυτό σου ή έχεις επικεντρωθεί στους άλλους και έχεις ξεχάσει εσένα, όπως και το γεγονός ότι είσαι άνθρωπος και έχεις ανάγκες. Θα θέλεις, Υδροχόε, να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, με ρομαντισμό, αλλά ακόμη περισσότερο, με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε, λοιπόν, τα συναισθήματά σου. Εσένα, που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα ευνοήσει, για να κάνεις τη γνωριμία που περίμενες. Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Υδροχόε, και επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, δεν προχωράς. Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Ιχθύς

Μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις, Ιχθύ μου, και να κάνεις πάρα πολλά, διότι η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σας κουράζουν και σε προβληματίζουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις με πρόσωπα που θα σε κάνουν να περάσεις καλά. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα, Ιχθύ, θα είναι στα ύψη τους! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ καλά. Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ. Η περίοδος είναι ευνοϊκή, για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Κινήσου σήμερα με αρκετή σύνεση.

  Oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια του Σαββάτου 20/01/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: