Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Κυριακής 25/03/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/3/2018

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Χρόνια πολλά στον Βαγγέλη αλλά και στην Ευαγγελία! Σήμερα περνάμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αφού αυτή η Κυριακή ενδείκνυται για επαφές με ανθρώπους που αγαπάμε!

Κριός
Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Κριέ, ό,τι κάνεις να το σκέπτεσαι πολύ καλά. Περιόρισε τις κινήσεις σου στις απαραίτητες και αναγκαίες, μέχρι να έχεις πλήρη επίγνωση των καταστάσεων. Τα λάθη πάντα καραδοκούν, παρόλο που εσύ τις περισσότερες φορές τα αποφεύγεις. Λιγότερες βιαστικές κινήσεις με περισσότερη υπομονή και περισυλλογή είναι το πακέτο με τις λύσεις, που σου χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου, Κριέ, έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί πολύ όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Κριέ μου, σήμερα που είναι Κυριακή, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις όμορφα. Στα οικονομικά σου πρόσεχε, διαφορετικά για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς σε αχρείαστα έξοδα.

Τα ζώδια και οι ευκαιρίες αλλά και οι προκλήσεις ως το τέλος Μαρτίου 2018

Ταύρος
Γενικά
Από σήμερα, Ταύρε μου, θα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές στη ζωή σου. Πνίγεσαι και νιώθεις πως πρέπει να απελευθερωθείς από όλους και όλα. Κανείς δεν μπορεί να βρίσκεται συνεχώς κάτω από το ζυγό της καταπίεσης, οπότε κάνε την επανάστασή σου κι απελευθερώσου, διώξε το δισταγμό σου για το άγνωστο, βούτηξε στα βαθειά και κολύμπα στην απέναντι ακτή, όπου βρίσκεται η ελεύθερη ζωή που ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τη σημερινή, τελευταία μέρα της εβδομάδας, Ταύρε, διώξε το άγχος που έχεις από την καθημερινότητα και φρόντισε να χαλαρώσεις, περνώντας ευχάριστα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, πολλά θέματα θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετό άγχος για να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις.

Δίδυμος

Γενικά
Έχεις πολλές υποθέσεις, Δίδυμε, που πρέπει να επιλύσεις κι εσύ έχεις το μοναδικό σου τρόπο να τακτοποιείς τα πράγματα. Σου αρέσουν τα δύσκολα σχέδια και οι πολύπλοκες καταστάσεις. Δοκιμάζεις τις ικανότητες και τις δυνάμεις σου, εκεί που όλοι εγκαταλείπουν. Δεν παλεύεις μόνο για την επιτυχία, καθώς σου αρέσει ο αγώνας και το ταξίδι προς την ολοκλήρωση σε εξιτάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και να περάσεις τη μέρα σου ωραία, έτσι όπως θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, έχεις αρκετό άγχος. Σήμερα που είναι Κυριακή, καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο, διότι το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, για να νιώθεις ισορροπία, θα έχεις ανάγκη η ροή της ενέργειας μέσα σου να κυλά με ηρεμία και γαλήνη. Οι έντονες και χαώδεις καταστάσεις, καθώς και οι ανεξέλεγκτες εκρήξεις, σε τρομάζουν και ταράζουν την ψυχική και πνευματική σου ισορροπία. Φρόντισε να λειτουργήσεις διώχνοντας μακριά το καθεστώς πίεσης, διαφορετικά θα χάσεις τον ειρμό των σκέψεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις ιδιαίτερα καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Κριό, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Σήμερα που είναι Κυριακή, δε νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο; Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Λέων

Γενικά
Τη σημερινή μέρα, Λέων, θα στραφείς πολύ στην οικογένειά σου. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σου που παίζουν για σένα πρωτεύοντα ρόλο. Το πρώτο και σημαντικότερο μέλημά σου είναι η ασφάλεια και η ευημερία τους, και αγωνίζεσαι καθημερινά γι’ αυτό, αφού το έχεις θέση ως πυλώνα της προσωπικής σου ευτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Η Αφροδίτη από τον Κριό σου εγγυάται, ότι θα περάσεις μια Κυριακή, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, πως με την τόση ενεργητικότητα και δυναμικότητα που έχεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, έχεις βρει πολύ καλές λύσεις. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο κεφάτα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, αφού την τελευταία περίοδο είσαι εκτός προϋπολογισμού.

Διαβάστε επίσης: Αν σε αγαπούν επειδή σε χρειάζονται… δεν σε αγαπούν. Σε χρειάζονται!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, οι απαιτήσεις των άλλων προς εσένα θα σε κουράζουν και θα σε εκνευρίζουν. Θέλεις να αποφασίζεις εσύ τι θα κάνεις και πότε θα το προχωρήσεις. Έχεις το δικό σου τρόπο και ρυθμό, και δεν θέλεις παρεμβάσεις. Φρόντισε να περάσεις την μέρα σου με πολλή χαλαρότητα, κάνοντας τα δικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε μου, φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων μην αναφερθείς σε θέματα, που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που θα έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, έχεις καταφέρει πάρα πολλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από θέματα εργασίας. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εσύ συνεχίζεις την προσπάθεια να βρεις κι άλλες πηγές εσόδων.

Ζυγός

Γενικά
Υπάρχει κάποια στασιμότητα στις υποθέσεις σου, Ζυγέ, και αυτό σε εκνευρίζει. Ο δρόμος της ζωής όμως, δεν είναι ένα ίσιο μονοπάτι, αλλά έχει εμπόδια που πρέπει να προσπεράσεις και είναι φυσικό κάποιες φορές να πέσεις. Μην πτοείσαι, αφού έχεις μέσα σου τη δύναμη να παλέψεις κάθε δυσκολία, ενώ κι οι ικανότητές σου είναι μεγάλες, οπότε θα βρεις λύση για κάθε δύσκολη κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Ζυγέ. Θα περάσεις την Κυριακή ερωτικά κι ευχάριστα. Κι αν ακόμη έχεις μοναξιά, να ξέρεις, ότι βρίσκεσαι σε ευνοϊκή περίοδο και σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, είναι μεγάλη. Σήμερα, προσπάθησε να ξεκουραστείς, για να πετύχεις τις επόμενες μέρες όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και οικονομία.

Διαβάστε επίσης: Συμβιβασμός: Όποιος δεν αντέχει τον χαμό είναι μονίμως χαμένος.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, όποιο πρόβλημα και να προκύψει, θα το μελετήσεις δίνοντας την πρέπουσα προσοχή και βρίσκοντας τον τρόπο που θα το λύσεις. Η υπομονή σου είναι απεριόριστη. Θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και οι φίλοι θα είναι πάλι για σένα κάτι σημαντικό, αφού η επαφή μαζί τους σου προσφέρει ξεκούραση και ηρεμία, βοηθώντας σε να αντιμετωπίζεις πιο χαλαρά τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Κοίταξε το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα καταφέρεις πολλά. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό έως τις 15/4 : Προβλέψεις Ζωδίων

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, δε θα σου αρέσουν οι μικρές και απλές διαδικασίες, αλλά θα αναζητάς πράγματα, που θα σου ανεβάσουν την αδρεναλίνη. Ψάχνεις για καινούργιες καταστάσεις, που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα κι είσαι εσύ αυτός που οι προτάσεις του θα είναι γεμάτες δράση και περιπέτεια. Στόχος σου είναι να ζεις την κάθε στιγμή σου με ένταση και αναζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αρκεί να ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία, ενώ πολύ σύντομα θα έχεις και αύξηση των εσόδων σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Από σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις το δυναμισμό να κατευθύνεις και να ελέγχεις τις καταστάσεις, ώστε όλα να είναι ρυθμισμένα και μη ανατρέψιμα. Μπορεί να έχεις κάποιες δυσκολίες, αλλά αυτές δεν πρέπει να σε πτοήσουν, αφού θα μπορέσεις να τις ξεπεράσεις πολύ εύκολα. Φτιάξε πλάνα, λοιπόν, και νιώσε υπερήφανος με την επιτυχία που έρχεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου, Αιγόκερε. Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί, οπότε φρόντισε να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε μου, απόφυγε να σκεφτείς επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

Δείτε ποια είναι τα πιο έξυπνα ζώδια!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, μη σε παρασύρουν σε συζητήσεις για θέματα που δε σε αφορούν. Πρέπει να επενδύσεις την ενέργειά σου σε θετικές σκέψεις και πράξεις, που να εξυπηρετούν τους δικούς σου στόχους και σκοπούς. Η έμφυτη περιέργειά σου σε κάνει να εμπλέκεσαι σε καταστάσεις πέρα από τα δικά σου ενδιαφέροντα. Συγκεντρώσου στα προσωπικά σου ζητήματα και άφησε τους άλλους στα δικά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Υδροχόε, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και φρόντισε να ξεχάσεις προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου και πέρνα όσο πιο διασκεδαστικά μπορείς. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Διαβάστε επίσης: Πιστέψτε στα όνειρά σας, στις ελπίδες σας, μα κυρίως στον εαυτό σας. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ιχθύς

Γενικά
Νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μια περίεργη κατάσταση, Ιχθύ μου. Αμφιταλαντεύεσαι και δε μπορείς να οριοθετήσεις τη στάση και τον τρόπο ζωής, που πρέπει να ακολουθήσεις. Το βασικό σε όλα αυτά είναι να παραμείνεις ο εαυτός σου και να μην προσπαθήσεις να μιμηθείς ή να ακολουθήσεις τον τρόπο ζωής κάποιου άλλου. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν και η επιτυχία σου δε θα αργήσει να έρθει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι πολύ καλή. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, να κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις απροβλημάτιστα και όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, κάνεις πολλές προσπάθειες για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς, αφού όλη την εβδομάδα πιέστηκες αρκετά. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να ετοιμάσεις ένα πλήρες πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.

  Oroskopos.gr
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Κυριακής 25/03/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: