Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Προβολή των γαστρονομικών θησαυρών των αιγαιοπελαγίτικων νησιών στη Νέα Υόρκη


Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, η Νέα Υόρκη γνώρισε την αυθεντικότητα και την σαγηνευτική απλότητα των γεύσεων του Νοτίου Αιγαίου.

Η πρέσβης της Γαστρονομικής Περιφέρειας «Νότιο Αιγαίο 2019», Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ένωσε τις δυνάμεις της με τις Dames dEscoffier και δημιούργησε ένα μενού, ύμνο στην αιγαιακή γαστρονομία.

Την Τρίτη 13 Μαρτίου, οι σημαντικότεροι δημοσιογράφοι γαστρονομίας και γαστρονομικού τουρισμού από τα μεγαλύτερα αμερικανικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων η «Wall Street Journal» και οι «New York Times», food bloggers και food and luxury travel opinion leaders, μυήθηκαν στα μυστικά της αιγαιακής κουζίνας στο James Beard House, γνωστό ως «ναό» της αμερικανικής γαστρονομίας, όπου κάθε Αμερικανός σεφ ονειρεύεται μια φορά να μαγειρέψει.

Όσπρια, θαλασσινά, χόρτα λάδι και βότανα από τα νησιά ήταν οι πρωταγωνιστές που «μάγεψαν» τους γευστικούς κάλυκες του κοινού και ταξίδεψαν το μυαλό τους στο αρχιπέλαγος του Αιγαίου.

Σαλατούρι, φάβα, χτυπητή, ντοματοσαλάτα με φουσκωτή, κακαβιά, ρεβυθάδα, χταπόδι με μέλι, αρνάκι φρικασέ, γιουβέτσι μπρούσκο, ελληνικό μιλφέιγ με κρέμα.
 
agro-business.gr

  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Προβολή των γαστρονομικών θησαυρών των αιγαιοπελαγίτικων νησιών στη Νέα Υόρκη Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.