Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28/04/18ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/4/2018

Καλό Σαββατοκύριακο με έρωτα και διασκέδαση! Η Σελήνη σήμερα περνάει στο Λιοντάρικαι συνεργάζεται άψογα με τους πλανήτες στον Κριό, φέρνοντας αυτό το διήμερο χαρά, διασκέδαση, πάθος, ερωτική διάθεση αλλά και τάσεις… έπαρσης! Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε όμορφα!


Κριός

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, περιλαμβάνει αλλαγές που θα σε ικανοποιήσουν βαθύτατα. Μη βιαστείς όμως να πανηγυρίσεις, αφού μια ανατροπή πολύ σύντομα θα σε αναστατώσει Προσπάθησε να εξασφαλίσεις ό,τι κερδίσεις τώρα και μην ξανοίγεσαι σε πολλά επίπεδα. Μελλοντικά, θα έχεις περισσότερες και πιο ουσιαστικές ευκαιρίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σου, Κριέ, θα αυξήσει σήμερα την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να του εξωτερικεύσεις συναισθήματα, που θα το κάνουν να αισθανθεί μοναδικό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Ορισμένα σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε στασιμότητα, αλλά μην απορρίψεις κάτι οριστικά. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα εξελιχθούν όπως θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (28/4-29/4)! Πώς θα περάσει το κάθε ζώδιο;

Ταύρος

Γενικά
Σύντομα, Ταύρε, θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση κάποιου σημαντικού σχεδίου. Η πληροφορία που θα λάβεις, είναι καθοριστικής σημασίας για τη εξέλιξη της κατάστασης. Δείξε σοβαρότητα και ώριμη σκέψη απέναντι στις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις υπέροχα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν εκτός προγράμματος. Μη συνεχίζεις την ίδια τακτική.


Ζώδια: Τρίγωνο Ήλιου με Κρόνο στις 29 του μήνα! Έρχονται λύσεις και ευκαιρίες!


Δίδυμος

Γενικά
Οι δημόσιες σχέσεις και οι τεράστιες διασυνδέσεις σου, Δίδυμε, σε οδηγούν σε επιτυχίες δίχως διάρκεια. Φρόντισε την ουσιαστική σου πρόοδο και εξέλιξη, αφού η εποχή των μεγάλων διευκολύνσεων απομακρύνεται πολύ σύντομα. Η ανάγκη σου για κοινωνική άνοδο βρίσκει βελτίωση το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε στην άκρη το άγχος που έχεις από άλλες δραστηριότητες, Δίδυμε, και αφέσου στην προσωπική σου ζωή. Αυτή την περίοδο το έχεις πολύ ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχουν σήμερα μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου, Δίδυμε. Φρόντισε πολύ ήρεμα να προσπαθήσεις να λύσεις τις αναποδιές που μπορεί να προκύψουν. Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις συμφωνίες με βιασύνη. Απέναντι σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να κινηθείς με σύνεση.

Καρκίνος

Γενικά
Είσαι άνθρωπος που δεν μπορεί να παραμένει στα ίδια, Καρκίνε, βαριέσαι πολύ εύκολα την επανάληψη και ψάχνεις συνεχώς διαφορετικά πράγματα. Έχεις καινοτόμες ιδέες, που θέλεις να υλοποιήσεις για να ηγηθείς σε συγκεκριμένους τομείς. Η υγιής φιλοδοξία σού δίνει τη δύναμη να ανταπεξέλθεις σε ένα πολύ σκληρό κι ανταγωνιστικό περιβάλλον και να επιβληθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, θα πάει πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα η σημερινή. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος

Προβλέψεις για την Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19 Μαΐου 2018

Λέων

Γενικά
Η οικογένειά σου έρχεται σε συνεννόηση, Λέων, μετά από μεγάλο διάστημα αδυναμίας για επικοινωνία. Τα τεράστια προβλήματα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και τη θέση τους παίρνουν ευχάριστες συναντήσεις με συγγενείς και φίλους. Μέσα σε κάποια από αυτές, θα προκύψει μια συζήτηση καθοριστικής σημασίας για την αποκατάσταση κάθε προβληματικής κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, δίνεις μεγάλη σημασία. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς σήμερα με κάποια θέματα, που μπορεί να μην επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, πρέπει σήμερα να προσέχεις στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι σωστές, αλλά χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Αναλυτικές Προβλέψεις Μαΐου 2018 για όλα τα ζώδια

Παρθένος
Γενικά
Οι πράξεις σου, Παρθένε, στηρίζονται πάντα στο σωστό και το δίκαιο, κι ο λόγος σου ακολουθεί τον ίδιο κανόνα. Δεν θα πας ποτέ κόντρα στο σωστό, όσο κι αν αυτό σε ζημιώνει. Οι ηθικές σου αξίες έχουν πρωτεύοντα λόγο στη ζωή σου κι αυτό το καταλαβαίνει κάποιος από την πρώτη στιγμή. Οι κοντινοί σου άνθρωποι είναι υπερήφανοι για σένα και οι φίλοι σου σε εκτιμούν αφάνταστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει, Παρθένε, να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικά θέματα στη σχέση σου, ώστε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Παρθένε, σήμερα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.Ζυγός

Γενικά
Εξακολουθώντας να νιώθεις συναισθηματική άρνηση, Ζυγέ μου, αναρωτιέσαι αν χρειάζεται άλλη προσπάθεια εκ μέρους σου για τη συντήρηση κάποιων σχέσεων. Σταμάτησε κάθε δράση και παρατήρησε. Τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους και θα εντυπωσιαστείς βλέποντας πόσο εύκολο ήταν τελικά αυτό.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, θα είναι αρκετά καλή σήμερα. Η διάθεσή σου θα βρίσκεται στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, δε θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30/4! Άσχημα τα νέα για πολλά ζώδια…

Σκορπιός

Γενικά
Προσπάθησε, Σκορπιέ, να τακτοποιήσεις όσα μπορείς περισσότερα τώρα, που έχεις το χρόνο, διότι σύντομα κάποιες υποχρεώσεις μπαίνουν στο προσκήνιο και απαιτούν μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούρασή σου είναι απαραίτητη, μην την παραμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δε σημαίνουν πολλά.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Σκορπιέ, έχουν περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί υπήρχαν στο μυαλό σου γύρω από το ταίρι σου. Αν εξωτερικεύσεις σήμερα τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις σχετικές συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Τοξότης

Γενικά
Μία μελαγχολική διάθεση, Τοξότη μου, σε οδηγεί πίσω στο παρελθόν και φέρνει αδιέξοδα συναισθήματα στην επιφάνεια. Η δημιουργικότητά σου σε βοηθάει να ξεφύγεις και να επανέλθεις στις απαραίτητες ισορροπίες. Μην αφεθείς στο κυνηγητό των αναμνήσεων, χάνοντας το σήμερα και τις χαρές που μπορεί να σου προσφέρει.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε κάποιες στιγμές μαζί του, ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο, τώρα που είναι η Αφροδίτη στους Διδύμους, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα προβλήματα στη δουλειά σου, Τοξότη μου, και αν δεν αναλάβεις δράση ώστε να βάλεις μερικά πράγματα σε τάξη, θα συνεχίσεις να ταλαιπωρείσαι. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι, αφού οι καταστάσεις θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Αιγόκερως
Γενικά
Ο διαρκής ανταγωνισμός και τα πισώπλατα χτυπήματα, Αιγόκερε, σε έχουν κουράσει πολύ. Ασχολήσου περισσότερο με την προσωπική σου εξέλιξη και λιγότερο με όσα ακούς γύρω σου. Δυστυχώς, δεν μπορείς να αποτρέψεις την κακία, παρά μόνο αν αποτύχεις. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο διαρκής ανταγωνισμός και τα πισώπλατα χτυπήματα, Αιγόκερε, σε έχουν κουράσει πολύ. Ασχολήσου περισσότερο με την προσωπική σου εξέλιξη και λιγότερο με όσα ακούς γύρω σου. Δυστυχώς, δεν μπορείς να αποτρέψεις την κακία, παρά μόνο αν αποτύχεις. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, κινούνται αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που υπάρχουν και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει όμως μια περίοδος, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.

Ο Ήλιος στον Ταύρο: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Υδροχόος

Γενικά
Μία πρόταση θα δεχτείς τώρα, Υδροχόε, που σε βάζει σε σκέψεις. Η δυνατότητα να αρνηθείς φυσικά υπάρχει, αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνεις. Αν φερθείς έξυπνα, θα καταφέρεις πολλά. Αξιολόγησε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και δράσε ανάλογα, για να οδηγήσεις την κατάσταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε μου, αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα κι εσύ ηρεμείς. Προσπάθησε μόνο να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο.

Ιχθύς


Γενικά
Η κοινωνικότητά σου, Ιχθύ, βρίσκεται τώρα στα καλύτερα επίπεδα και πολύ σύντομα θα καταφέρεις να βελτιώσεις αρκετούς ακόμη τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις πολύτιμο χρόνο να χαθεί τώρα, που οι συνθήκες ευνοούν κάθε μορφή δράσης και οδηγούν με ευκολία σε επιτυχία. Λίγη ξεκούραση θα βοηθήσει στην καλύτερη διεκπεραίωση όλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα είναι κάπως ουδέτερη, Ιχθύ μου, αλλά μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με τον σύντροφο σου. Αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο (με την Αφροδίτη στους Διδύμους) θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα εξελιχθούν αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.


oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια του Σαββάτου 28/04/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: