ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τετάρτης 02/05/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/5/2018

Σελήνη σε Αντίθεση με την Αφροδίτη, σήμερα. Λόγια και επαφές πληγώνουν, όπως και χρήματα ξοδεύονται για εξόδους και εκδρομές. Προσοχή κυρίως τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!


Κριός

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαρκώς βελτιώνεται, Κριέ, και φέρνει ευκαιρίες για δράση σε όλα τα επίπεδα. Διώξε από πάνω σου το φόβο της αποτυχίας και δράσε δυναμικά, διεκδικώντας ευκαιρίες για δημιουργική δράση κι αναγνώριση, που θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση που επιθυμείς. Να σκέφτεσαι θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, θα εξακολουθήσει να πηγαίνει αρκετά καλά, αρκεί στις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Κριέ, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμη, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Ερωτικές Προβλέψεις για την Εβδομάδα 30 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2018


Ταύρος
Γενικά
Κάποια άτομα, Ταύρε μου, που στο παρελθόν έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σου κλείσουν το δρόμο, τώρα έρχονται και σου κάνουν το φίλο. Αρχικά, καλό θα ήταν να μην τους αποφύγεις, για να δεις από κοντά που μπορεί ο φθόνος κι η κακία να τους οδηγήσουν. Μην επενδύσεις όμως πάνω τους το παραμικρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς από σήμερα, Ταύρε μου, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, λέγοντας τις σκέψεις σου στο ταίρι σου. Σε βεβαιώνω, ότι θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να ετοιμάσεις ένα προγραμματισμό, Ταύρε, και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις πάντως σημαντικές αποφάσεις σήμερα και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.



Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη – Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια!


Δίδυμος

Γενικά
Ο εκνευρισμός που σε χαρακτηρίζει, Δίδυμέ μου, είναι αποτέλεσμα μεγάλης κούρασης και στέρησης του προσωπικού σου χρόνου. Η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί πολύ εύκολα, όταν αποφασίσεις να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου δράσεις που σε ευχαριστούν, σε ψυχαγωγούν και σε ξεκουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου σήμερα, Δίδυμέ μου, δε θα έχει σύννεφα, αρκεί να μη σε πιάσουν τα νεύρα σου με άλλα θέματα και τα βάλεις με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου και θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Δίδυμε, και σήμερα θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα παραμένουν απειλητικά πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές και περιττές δαπάνες.

Καρκίνος

Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, Καρκίνε, είναι αποτέλεσμα του μεγάλου φορτίου που σήκωσες για μακρύ χρονικό διάστημα, καθώς και αρκετών στερήσεων. Τώρα είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις χωρίς τύψεις όσα σου προσφέρονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητά σου, Καρκίνε μου, είναι αρκετά δύσκολη και με πολύ άγχος. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσεις καλά, αφού η ψυχολογική σου κατάσταση το χρειάζεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα, Καρκίνε, και η ευστροφία σου σήμερα θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου μπορείς να κάνεις. Καλό θα είναι στα οικονομικά σου να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.


Εβδομαδιαίες προβλέψεις (30/4 – 6/5) για όλα τα ζώδια, από την Σμαρώ Σωτηράκη!

Λέων

Γενικά
Αν καταφέρεις, Λέων μου, να συγκεντρωθείς στα πραγματικά σου θέλω και να απομακρύνεις όσους προσπαθούν να σε επηρεάσουν, έχεις αρκετές πιθανότητες να αποφασίσεις σωστά για το μέλλον. Η ζωή σού ανήκει ολοκληρωτικά κι εσύ θα επωμιστείς τις συνέπειες της κάθε επιλογής. Η απόφαση δεν μπορεί, λοιπόν, παρά να είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, μην πιέσεις καταστάσεις, που μπορεί να φέρουν το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους και θα δεις, ότι όλα θα είναι μια χαρά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις ζητήματα, Λέων, που φαίνεται ότι σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις έντονο δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα δουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.


Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018 από την Άντα Λεούση

Παρθένος

Γενικά
Η τάση σου, Παρθένε μου, να επιστρατεύεις άλλους για να εναντιωθείς στον εχθρό, είναι αναποτελεσματική. Ασχολήσου με σοβαρότητα και βρες λύσεις που θα σε δικαιώσουν, χωρίς να ανακατέψεις κάποιον τρίτον. Οι υποθέσεις σου πρέπει να στηρίζονται σε σένα και μόνον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Παρθένε μου, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου, διαφορετικά μπορεί να προκύψουν προβλήματα και λογομαχίες με το ταίρι σου, χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Στον οικονομικό σου τομέα, πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.



Ζυγός

Γενικά
Συγκαταλέγεσαι στα άτομα που πάνε τον κόσμο μπροστά, Ζυγέ. Η εξέλιξη του Ανθρώπου οφείλεται κυρίως σε πρόσωπα σαν και σένα. Διαφέρεις κατά πολύ από τον συνηθισμένο άνθρωπο, ενώ οι ιδέες και οι πράξεις σου βρίσκονται πολύ μπροστά. Δε φοβάσαι να ξεχωρίσεις, υποστηρίζοντας, με σθένος και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, τις απόψεις και τις ιδέες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ζυγέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που φαίνεται πως σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, και σήμερα θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους που έχεις βάλει, θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.


Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2018

Σκορπιός

Γενικά
Ο εκρηκτικός σου χαρακτήρας, Σκορπιέ μου, και η διάσταση που προσδίδεις στα πράγματα, γίνονται αφορμή να κακοκαρδιστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην ξεχνάς, πως ο καθένας έχει τη διαδρομή του σε αυτόν τον κόσμο και η κριτική για τις επιλογές και την πορεία των άλλων είναι επικίνδυνη υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε καλά επίπεδα , Σκορπιέ, και θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν, Σκορπιέ, και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Καλό, λοιπόν, είναι, στον οικονομικό τομέα να προσέχεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2018! Τι επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το κάθε ζώδιο;

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, τολμάς να κάνεις και να πεις πράγματα που οι άλλοι δειλιάζουν, αφού δε νιώθεις φόβο και δε συμβιβάζεσαι. Πιστεύεις πως η αλήθεια είναι ο μόνος δρόμος στην ανθρώπινη επικοινωνία κι απομακρύνεσαι από τους ψεύτικους και δήθεν. Όπου υπάρχει σκοτάδι, εσύ θα τολμήσεις να ανάψεις φως, με το σωστό σου λόγο και την αγάπη που θα προσφέρεις απλόχερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, με τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να ξεχειλίζουν. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να σε ευνοεί, σίγουρα θα κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλή όρεξη σήμερα στην δουλειά σου, Τοξότη, για να κάνεις αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Η σπάνια ευφυΐα και τα πλούσια προσόντα σου, Αιγόκερε, κερδίζουν τις εντυπώσεις από τους γύρω σου και καταφέρνεις να προχωρήσεις ακόμη και σε τομείς, που δεν είχες προσχεδιάσει. Η διάκριση είναι αποτέλεσμα και της μεγάλης υποστήριξης που δέχεσαι από σημαντικά πρόσωπα, τα οποία νιώθουν ικανοποίηση από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Αιγόκερέ μου, σήμερα να εκφραστείς άνετα στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που θα ήθελες, ώστε να νιώσεις ακόμη καλύτερα μέσα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου σήμερα, Αιγόκερε, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου να αυξηθούν, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι πρωτότυπες κι οδηγούν στην επιτυχία.


Προβλέψεις για την Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19 Μαΐου 2018

Υδροχόος
Γενικά
Σύντομα, Υδροχόε, θα μάθεις κάτι που προσπαθούν να σου κρύψουν και για το οποίο χρειάστηκε να προσπαθήσεις πολύ. Το μυστικό που σου αποκαλύπτεται σχεδόν τυχαία, είναι κι η αφορμή να αλλάξεις ριζικά στάση σε κάποιο σημαντικό ζήτημα, που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Μη φοβάσαι να τολμήσεις κι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητά σου είναι αυξημένη, Υδροχόε, και σήμερα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα στη σχέση σου. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα θέλεις να λύσεις κάποια θέματα που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.


Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Ιχθύς
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα, Ιχθύ μου, σε στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνεις να επαναφέρεις τη ζωή σου σε προηγούμενή της κατάσταση. Σίγουρα θα τα καταφέρεις, αρκεί να διατηρήσεις τη συγκέντρωσή σου στο πρόγραμμα και να μην παρασύρεσαι από επιπολαιότητες. Η θετική σκέψη και η χαρούμενη διάθεση βοηθούν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στους Διδύμους, Ιχθύ, σήμερα θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ιχθύ, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες νέες συνεργασίες που έχεις ήδη κλείσει, θα βοηθήσουν καθοριστικά τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για χρηματικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.


oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Τετάρτης 02/05/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: