ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στο Ισραήλ ο Β.Κόκκαλης για την αγροτική έκθεση Agritech Israel 2018


Το Agritech Israel 2018, η 20η Διεθνής Έκθεση Αγροτικής Τεχνολογίας, είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον κόσμο στον τομέα των γεωργικών τεχνολογιών. Η έκθεση θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο και το Συνεδριακό Κέντρο του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ. Θα συμμετέχουν όσοι ασχολούνται κυρίως με την παραγωγή και το μάρκετινγκ.

Το θέμα για το συνέδριο Agritech Israel 2018 είναι η "Γεωργία σε άγονες και ημι-άνυδρες περιοχές". Το πρόγραμμα των συνεδρίων θα είναι αφιερωμένο στις προκλήσεις και τις λύσεις που αντιμετωπίζουν αυτές οι περιοχές παγκοσμίως.

Το Agritech Israel θα επικεντρωθεί στις προσπάθειες και τα επιτεύγματα των υπευθύνων για τη χάραξη πολιτικής, των επιστημόνων, των βιομηχανιών, των οργανώσεων, των αγροτών, των εταιρειών έργων και των τραπεζιτών, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα ερημικά φράγματα, να επεκτείνει τις πηγές τροφίμων και να «σπρώξει το φάκελο» των γεωργικών ορίων. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα μοιραστούν απόψεις και ιδέες και θα βελτιώσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις προηγμένες τεχνικές που αποσκοπούν στην αύξηση της παραγωγικότητας των βιομηχανιών.

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη διοργανώνεται ελληνική επιχειρηματική αποστολή, τα μέλη της οποίας θα έρθουν σε επαφές με Ισραηλινούς εκπροσώπους του υπουργείου Γεωργίας, αλλά και επιχειρηματίες. Στην αποστολή θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτήρης Γιαννακόπουλος, διοικούντες του Επιμελητηρίου Χανίων Κρήτης, εκπρόσωποι του ΤΕΙ Θεσσαλίας και επιχειρηματίες του νομού Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ελληνικής αποστολής στο Τελ Αβίβ έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ισραηλο – Ελληνικού Επιμελητηρίου Mr Sabby Mionis και με διάφορες εταιρίες. 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Στο Ισραήλ ο Β.Κόκκαλης για την αγροτική έκθεση Agritech Israel 2018 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: