Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Κυριακής 17/06/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/6/2018

Προσοχή και σήμερα στις επαφές, τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις μας λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Κρόνου που μας επηρεάζει αυτό το Σαββατοκύριακο! Ιδίως τα Παρορμητικά Ζώδια του 1ου δεκαημέρου, οφείλουν να αντιμετωπίσουν με λογική και ψυχραιμία, τις δυσκολίες που θα έχουν σε επαφές και μετακινήσεις!

Κριός
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Κριέ, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις το αμέσως επόμενο διάστημα. Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Κριέ, που θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, Κριέ, θα γίνουν πολλές αλλαγές, που θ’ αποδειχθούν θετικές. Σήμερα όμως που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τα θέματα της δουλειάς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν είναι ακόμη όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις πάντως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ζώδια: Αντίθεση Ερμή με Κρόνο 16/6: Λόγια σκληρά και τελεσίδικα!

Ταύρος

Γενικά
Αυτή η μέρα, Ταύρε, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις ισχυρό δυναμισμό μαζί με μεγάλη υπευθυνότητα, οπότε ό,τι αναλάβεις έρχεται εις πέρας αποτελεσματικά. Σήμερα δείξε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Ταύρε, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα αφιερώσεις τη μέρα στο ταίρι σου. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για στιγμές χαράς, αλλά και ξεκαθαρίσματος δύσκολων πτυχών της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις σπατάλες, ώστε να μείνεις εντός προϋπολογισμού.


O Ερμής στον Καρκίνο και οι προβλέψεις των ζωδίων ως τις 29 Ιουνίου!

Δίδυμος

Γενικά

Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου, Δίδυμε, και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις ψυχολογικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι στάσιμα. Ανοίξου στο σύντροφό σου, για να δώσεις μια πιο ρομαντική πνοή στη μέρα σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να περάσεις τη μέρα ήρεμα και με δικά σου άτομα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.


Καρκίνος


Γενικά
Η μέρα σου θα είναι αρκετά καλή, Καρκίνε. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Συνήθως όμως χρειαζόμαστε κι έξωθεν ενίσχυση για να πετύχουμε. Εσύ βρίσκεις αυτή τη βοήθεια στο πρόσωπο των αγαπημένων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Καρκίνε, και μην του λες πράγματα, που μπορεί να τον πιέσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς σου, Καρκίνε, καλό θα ήταν σήμερα λίγο ξεχαστούν κι εσύ να ξεκουραστείς, αφού όλη την εβδομάδα είχες αρκετή πίεση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και σταδιακά θα αισθάνεσαι πιο άνετα.

Λέων

Γενικά
Νέες ευκαιρίες έρχονται, Λέων, κι απρόοπτα γεγονότα σε ξαφνιάζουν. Μη βιαστείς να προχωρήσεις, πριν εξετάσεις προσεκτικά τις λεπτομέρειές τους, ώστε να ξέρεις αν πραγματικά σε ικανοποιεί η διαφορετική αυτή τροπή, που πρόκειται να πάρει η ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να παρασυρθείς σε προβληματισμούς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πρόβαλε με διάφορους τρόπους το συναισθηματικό σου κόσμο κι η γνωριμία που θέλεις, θα έρθει πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις ισορροπήσει αρκετά τα επαγγελματικά σου, Λέων, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο απ’ όλα αυτά, κάνοντας πράγματα ευχάριστα. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις κι απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Αφροδίτη στον Λέοντα από 13/6 – 10/7! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.


Παρθένος

Γενικά
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να περιμένεις ν’ αλλάξουν μερικές καταστάσεις και να μην αγχώνεσαι άδικα. Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς. Μόνο φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και πρώτα να μιλήσεις με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε μου, σήμερα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα, που μάλλον θα ξεκινούν από σένα. Συγκεντρώσου στη σχέση σου και ξόδευε λιγότερο χρόνο σε ασήμαντα ζητήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Σήμερα, φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Προσπάθησε πάντως να μην κάνεις πολλά έξοδα και να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου ανά δεκαήμερο από την Άση Μπήλιου! Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν και ποια είναι τυχερά;

Ζυγός

Γενικά
Η κούραση των ημερών, Ζυγέ μου, σε φέρνει σε αδιέξοδο και αδυνατείς να ανταποκριθείς στις μεγάλες δυσκολίες των απαιτήσεων που προκύπτουν. Χαλάρωσε, προσπάθησε σήμερα να ξεκουραστείς και μετά συνεχίζεις την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, Ζυγέ, σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός απέναντι στο σύντροφό σου, κι η υπερβολή σου, αν δεν προσεχθεί, θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Ζυγέ, φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις όμορφα. Από αύριο, μπορείς πάλι να τα ξαναπιάσεις και σε βεβαιώνω, ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ κάθε παράμετρο.


Σκορπιός
Γενικά
Οι νέες συνθήκες στη ζωή σου, Σκορπιέ, προσφέρουν ευκαιρίες για ν’ αποδείξεις τη δημιουργικότητά σου και να απελευθερώσεις το δυναμισμό του χαρακτήρα σου με τρόπο που εντυπωσιάζει, κερδίζοντας έτσι αναγνώριση σε πολλά επίπεδα. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ξεπεράσει τους φόβους του παρελθόντος και να οδηγηθεί στην ολοκλήρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ μου, οι ήρεμες συζητήσεις είναι η ορθή επιλογή απέναντι στο διαφαινόμενο κίνδυνο εντάσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Σκορπιέ, στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή σου με αρκετή χαλάρωση, περνώντας όμορφα. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που μπορεί να μη σου είναι και τόσο απαραίτητα. Προσπάθησε ν’ ακολουθήσεις ένα σωστό προγραμματισμό.


Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, αν προκύψει κάτι δυσάρεστο, μη χάσεις το κουράγιο σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και σ’ ευεργετούν με τις καλύτερες επιρροές τους. Κάνε, λοιπόν, το πρόγραμμα σου και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις, Τοξότη μου, την απαραίτητη ευφυΐα μαζί μ’ ένα πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να μένουν αναπάντητα τα προβλήματα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλη την εβδομάδα, Τοξότη, ταλαιπωρήθηκες στη δουλειά σου και κατάφερες πάρα πολλά. Σήμερα, μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ανάλογα. Να ξέρεις όμως, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.


Αιγόκερως

Γενικά
Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, Αιγόκερε, αλλά πρέπει να ξέρεις, ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, διότι τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Αιγόκερε, το ταίρι σου θα ζήσει όμορφες στιγμές μαζί σου, που θα οφείλονται στον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Δε χρειάζονται, λοιπόν, έντονες συζητήσεις που μπορεί να κλιμακωθούν σε λανθασμένη κατεύθυνση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην καταπιαστείς και σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, με θέματα εργασίας. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

Υδροχόος


Γενικά
Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα, Υδροχόε, και δώσε ένα τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι, Υδροχόε μου, στιγμές του παρελθόντος που μπορεί να σε είχαν κάνει να λυπηθείς. Ανανέωσε τη σχέση σου, πάρε πρωτοβουλίες και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Υδροχόε, μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.


Ιχθύς

Γενικά
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Ιχθύ μου. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διαφορετικά θα στεναχωρήσεις τα δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου με εποικοδομητικό τρόπο. Δώσε βάση στη συμβουλή τους και σε βεβαιώνω, ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ιχθύ, και η συζήτηση με το ταίρι σου θα τη βοηθήσει να βελτιωθεί κι άλλο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, έχεις καταφέρει να βάλεις σε σειρά πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε ν’ αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και από αύριο μπορείς ξεκούραστος να ξαναμπείς στο πρόγραμμά σου. Είσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.
 
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Κυριακής 17/06/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.