Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23/06/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/6/2018

Καλό Σαββατοκύριακο!!! Και θα είναι για τα Ζώδια της Γης και του Νερού, των πρώτων ημερών! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, φέρνει ξαφνικές χαρές και ευχάριστες εκπλήξεις ! Αντίθετα οι Παρορμητικοί των αρχών του 3ου δεκαημέρου, μπλέκονται σε διχόνοιες και καυγάδες, όπου πολλές… κακίες θα βγουν στη φόρα, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα!


Κριός

Γενικά
Είναι πολύ φυσικό, Κριέ, μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας να δυσκολεύεσαι στους τόσο γρήγορους ρυθμούς που προέκυψαν πρόσφατα. Δε θα αργήσει η στιγμή που θα καταλάβεις πως η πίεση που δέχεσαι, φέρνει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό σου αναλογεί μερίδιο της ευθύνης. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου, ώστε να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βαρύ φόρτο εργασίας, μαζί με ένταση, έχει η μέρα σου, Κριέ μου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για σχετικά θέματα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Ταύρος

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Ταύρε, περιλαμβάνει ικανοποιήσεις που μέχρι πρόσφατα σου ήταν άγνωστες. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση, μέσα από μία κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης. Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, Ταύρε, και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Απόφυγε να σπαταλήσεις με άσκοπο τρόπο χρήματα. Μπορείς να κάνεις συνετές οικονομικές κινήσεις, ιδιαίτερα αν πρόκειται να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου.

Δίδυμος

Γενικά

Οι χαμένες ισορροπίες αποκαθίστανται πλήρως, Δίδυμε, και οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες παίρνουν πιο θετική μορφή. Μην αφήνεις οποιονδήποτε να σε ταλαιπωρεί, βάλε με βάση τη λογική όρια, μαζί με τάξη, σε συναισθήματα κι επιθυμίες, κι έχεις πολλά να κερδίσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, διότι θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι και να κάνεις στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα και σοβαρότητα. Θα προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ τα ζητήματα γραφειοκρατίας και συμβολαίων σήμερα ευνοούνται.


Καρκίνος


Γενικά
Τα άστρα φέρνουν δώρα, Καρκίνε, που σου δίνουν μεγάλη ικανοποίηση. Η αισιοδοξία επανέρχεται μετά από καιρό και δέχεσαι αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Ο δρόμος της επιτυχίας κρύβει αρκετές ακόμη παγίδες, που όμως με προσοχή και καλή διάθεση αποφεύγονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, Καρκίνε, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό, λοιπόν, είναι σήμερα να δείξεις ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, Καρκίνε, για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κάποια ευθύνη πάνω σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα βρεθείς έξω από το πρόγραμμά σου.

Λέων

Γενικά
Μία τυχαία συνάντηση με συγγενικό πρόσωπο φίλου από το παρελθόν, Λέων, αποκαλύπτει στοιχεία που σου ήταν άγνωστα. Η έκπληξή σου είναι μεγάλη και αποδεικνύεται δύσκολο να κρύψεις την αμηχανία σου. Απόφυγε κάθε σχολιασμό γύρω απ’ όσα θ’ ακούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε κι εσύ σήμερα να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέναντι στις αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, καλό είναι να φανείς προετοιμασμένος, για ν’ αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες, αλλά μπήκες σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά, αρκεί βέβαια να μείνεις μακριά από άσκοπες αγορές.


Ζώδια και σχέσεις: 4 ζώδια που όταν χωρίσουν κάνουν πως δεν σε ξέρουν!Παρθένος

Γενικά
Οι εντάσεις παίρνουν τέλος, Παρθένε, και βρίσκεται τρόπος συνεννόησης μέσα στην οικογένεια. Μην συνεχίζεις να προσπαθείς περισσότερο από το φυσιολογικό, εις βάρος της προσωπικής σου ζωής, διότι είναι πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, θα αποφύγεις κάθε κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Παρθένε μου, να δεις σήμερα μερικές καταστάσεις με καθαρό μυαλό. Μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, αλλά μίλα με το σύντροφό σου σε ήρεμες συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε σήμερα στο χώρο της εργασίας σου, Παρθένε μου, για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Μην κάνεις περιττά έξοδα, ενώ γενικά η μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.


Ζυγός

Γενικά
Η αποκάλυψη προσωπικών σου δεδομένων, Ζυγέ μου, σοκάρει προσωρινά ένα άτομο που προσπαθεί να μπει στη ζωή σου. Μην απογοητεύεσαι για κάτι, που άλλωστε δεν μπορούσες να αποφύγεις. Χαλάρωσε και δώσ’ του τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Ζυγέ, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα, Ζυγέ, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς να εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος κι απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες σου. Μην πάρεις σημαντικά ρίσκα, ενώ οι πρωινές ώρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις οικονομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.


Σκορπιός

Γενικά
Οι καταστάσεις, Σκορπιέ, οδηγούνται πλέον σε οριστική λύση, με αργά αλλά σταθερά βήματα. Μη φοβάσαι να δράσεις δυναμικά, αλλά προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε κρατούν μακριά από την επιτυχία. Όλα μπορούν να πετύχουν, αν απαλλαγείς από το περιττό βάρος που κουβαλάς πάνω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Σκορπιέ, και να ζήσεις στιγμές έρωτα και ρομαντισμού, ώστε να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα που έχεις, Σκορπιέ, αλλά κι η υπομονή σου, σήμερα θα λύσουν σημαντικά θέματα στο χώρο της εργασίας σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να χαλάσουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.


Τοξότης

Γενικά
Ένα άτομο μεγάλου κύρους, Τοξότη, εντυπωσιάζεται από τις ικανότητές σου και σ’ οδηγεί σε κάποια μεγάλη απόφαση για το μέλλον σου. Από το θάρρος, το δυναμισμό, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που θα δείξεις, θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Μη φοβάσαι ν’ απελευθερώσεις τον εαυτό σου στο δρόμο για την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Τοξότη, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν δεν έχεις εξετάσει τι ακριβώς θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές, Τοξότη, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις ως στόχο αυτό που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

Αιγόκερως
Γενικά
Η οικογένειά σου, Αιγόκερε, επιτέλους καταφέρνει να συνεννοηθεί σε ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσει λύσεις. Μην πιέζεις τα πράγματα, αλλά κράτησε ουδέτερη στάση, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με καλή πρόθεση και θετικό τρόπο σκέψης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσετε σήμερα με ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε, οπότε σήμερα προσπάθησε να μη χαλάσεις κάτι λόγω του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Έχε προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

Υδροχόος

Γενικά
Μία σειρά συμπτώσεων, Υδροχόε μου, σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Χαλάρωσε και δέξου τα πράγματα όπως είναι. Δεν μπορεί πάντα να γίνονται όλα με τον τρόπο που έχεις αρχικά ορίσει και να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Η αυτοσυγκράτηση κι η θετική σου πρόθεση θα βοηθήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές σκοτούρες που έχεις σε άλλους τομείς, Υδροχόε μου, δε σε αφήνουν να δοθείς απόλυτα στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Διαχειρίσου καλύτερα το χρόνο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πήρες φόρα κι έχεις σαρώσει τα πάντα, Υδροχόε μου! Η δυναμικότητά σου σήμερα θα είναι μεγάλη και κανένας δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Καλό όμως θα ήταν, να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα κι απόφυγε τις συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.


Ιχθύς


Γενικά
Είναι προτιμότερο, Ιχθύ, να διατηρήσεις με ασφάλεια τα κεκτημένα σου, παρά να ρισκάρεις, ειδικά τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τους νέους τρόπους δράσης. Μείνε σταθερά στο δρόμο σου και κάνε υπομονή. Τα αποτελέσματα δε θ’ αργήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, Ιχθύ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Ιχθύ, σήμερα να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για επαγγελματικές αλλαγές. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα οικονομίας απέναντι σε προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, διότι θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

  oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια του Σαββάτου 23/06/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.