Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Κυριακής 24/06/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/6/2018

Η σημερινή Κυριακή ξεκινά μάλλον με βαριά ψυχολογία για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου… Η αιτία; Το χθεσινοβραδινό Τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα που… «ανοίγει πληγές»!


Κριός

Γενικά
Από σήμερα, Κριέ, η καθημερινότητά σου αλλάζει προς το καλύτερο και γίνεται πλέον εφικτό να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σου. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, αποφεύγοντας να μεγαλοποιήσεις τα μικρά εμπόδια που προκύπτουν. Τα πράγματα ολοκληρώνονται σε βάθος χρόνου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, Κριέ μου, παραμελώντας το ταίρι σου, με τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου να σε σκοτίζουν, διότι μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Ταύρος

Γενικά
Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει, Ταύρε μου. Είναι επιτακτική ανάγκη να οργανωθείς και να αναλάβεις με σοβαρότητα τα καθήκοντά σου. Η συνέπεια που θα δείξεις, θα καθορίσει το μέγεθος της επιτυχίας. Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει, απασχολούμενος με άσχετες δραστηριότητες.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, Ταύρε μου, διότι υπάρχει κίνδυνος να πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις κάποια παρεξήγηση – άφησέ την για μια πιο κατάλληλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23 – 24/6 από την Α. Λεούση


Δίδυμος

Γενικά

Από σήμερα, Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και αξιόλογες ευκαιρίες φέρνουν νέα ξεκινήματα, που μπορούν να σε απογειώσουν. Την ερχόμενη περίοδο, κάποια τυχαία γεγονότα γίνονται αφορμή να ενεργοποιηθούν υποθέσεις, που παραμένουν στάσιμες εδώ και καιρό. Φιλικά πρόσωπα σου δίνουν τη βοήθειά τους σε νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Δίδυμε, θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις όσο μπορείς πιο ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα, μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο.Καρκίνος

Γενικά
Οι πλανήτες, Καρκίνε μου, φέρνουν μικροπροβλήματα, που δεν πρέπει να σε καθηλώνουν σε απραξία. Προσπάθησε να διευθετήσεις τα ζητήματα που παρουσιάζονται, ώστε να οδηγηθείς σε θετικές εξελίξεις. Τα άστρα σού δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις τις σωστές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Καρκίνε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα βοηθήσουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, άφησε λίγο τα θέματα της δουλειάς σου, αφού εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα βρίσκονται έντονα στο μυαλό σου οι υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

Λέων


Γενικά
Από σήμερα, Λέων, θα έχεις νέες προτάσεις, τις οποίες αποδέχεσαι και οδηγούν σε καινούργιες ευκαιρίες, που δεν είχες στο μυαλό σου, αλλά σε ανανεώνουν ευχάριστα. Τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος με τον κατάλληλο προγραμματισμό τακτοποιούνται και οδηγούν σε αύξηση του προσωπικού σου χρόνου, που σου είναι απολύτως απαραίτητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε μια περίοδο, Λέων, κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα σήμερα χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις σου. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Παρθένος

Γενικά
Από σήμερα, Παρθένε, οι εξελίξεις σε οδηγούν σε έντονες μορφές δράσης. Φρόντισε να περιορίσεις τις δαπάνες σου, υλικές και πνευματικές, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε νέες προκλήσεις, που σου παρουσιάζονται. Οι συνεργασίες που τώρα προκύπτουν, εγκυμονούν παγίδες. Δείξε την απαραίτητη προσοχή, για ν’ αποφύγεις τον κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου, Παρθένε μου, ίσως στη διάρκεια ενός ταξιδιού, που θα σας ανανέωνε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Παρθένε. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Αρχίζουν σιγά – σιγά κι έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα παραμένουν πολλά. Απόφυγε τις άσκοπες δαπάνες.

Ζώδια και σχέσεις: 4 ζώδια που όταν χωρίσουν κάνουν πως δεν σε ξέρουν!

Ζυγός

Γενικά
Η αδυναμία σου να βάλεις τάξη σε κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον, Ζυγέ, γίνεται αφορμή για σχόλια, που εμποδίζουν τις αποφάσεις σου. Μείνε έξω από όλα αυτά, μέχρι να ξεθυμάνει η ένταση και να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα καταπλήξει, καθώς η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα. Εστίασε στο τώρα και ξέχνα συζητήσεις για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασες στη δουλειά σου, Ζυγέ, ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για τις ημέρες που έρχονται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.


Σκορπιός

Γενικά
Η προσοχή σου, Σκορπιέ μου, εστιάζει σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να μένουν πίσω θέματα, τα οποία αφορούν τις άμεσες ανάγκες σου και την κάλυψή τους. Μην κάνεις πίσω τώρα, που οι πλανήτες φέρνουν εύνοια σε κάθε σου προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, αλλά και οι κατακτήσεις, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σήμερα, Σκορπιέ. Καλό, λοιπόν, είναι, να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να δεις περισσότερο τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα είσαι ασταμάτητος! Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να περάσεις χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις, σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις πάντως, ότι διανύεις περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Τοξότης

Γενικά
Από σήμερα, Τοξότη, η θετική σου διάθεση θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Οι αποφάσεις όμως που πήρες πρόσφατα, σε γεμίζουν υποχρεώσεις ενώ παράλληλα διαπίστωσες πως το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί όσο περίμενες. Άκου την καρδιά κι ακολούθησε τη διαίσθησή σου, για να δώσεις λύση. Κάποιο μυστικό έρχεται στην επιφάνεια και σου δίνει τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, ευνοούνται οι εξελίξεις σε όλες τις πτυχές τους. Μην πεις μόνο πράγματα που δεν πιστεύεις και στο μέλλον θ’ αδυνατείς να υποστηρίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασε, Τοξότη, είχε φόρτο εργασίας, αλλά και μεγάλη ένταση. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου πρόσεξε, διότι θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Θα αρχίσουν πάντως να ισορροπούν με σταθερό ρυθμό.Αιγόκερως

Γενικά
Μια παρεξήγηση με φιλικό πρόσωπο, Αιγόκερέ μου, παίρνει δυστυχώς μεγαλύτερη έκταση από την αναμενόμενη. Η ρήξη ανάμεσα σε αγαπημένα σου άτομα είναι γεγονός και δυστυχώς στηρίζεται σε μία σειρά παρανοήσεων. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, Αιγόκερέ μου, που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Διαθέτεις ό,τι χρειάζεται και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά όλα αυτά άφησέ τα για αύριο. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποχρεώσεις, που δεν περίμενες. Είσαι βέβαια σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Ο απολογισμός που πρόσφατα έκανες, Υδροχόε, σου άφησε κάποιες πικρίες, οι οποίες σταδιακά υποχωρούν. Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και σύντομα η επιτυχία θα χτυπήσει την πόρτα σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής απέναντι στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση, Υδροχόε μου, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε σήμερα με το σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου, ειδικά τι είναι αυτό το οποίο ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς σου, Υδροχόε, πηγαίνουν καλά. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες, που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αν δεις με την απαιτούμενη σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις.

Ιχθύς


Γενικά
Ο Άρης που είναι στην Παρθένο, Ιχθύ, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Θα σου προσφέρει μεγάλη δυναμικότητα, ενώ θα βελτιώσει και την καθημερινότητά σου. Η δυνατότητα να δοθούν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα, βελτιώνει ουσιαστικά την ψυχολογία σου και δίνει προοπτικές εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα. Αξιοποίησε την ευνοϊκή αυτή περίοδο, για να βάλεις τις βάσεις της μελλοντικής σου προόδου σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου κατά το παρελθόν, Ιχθύ μου, με τη συζήτηση, αλλά και την προσαρμοστικότητά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε σήμερα πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Ιχθύ, στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα τα αδικαιολόγητα έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

  oroskopos.gr
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Κυριακής 24/06/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: