ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές αποφάσισε το ΑΚΚΕΛ. Όλα δείχνουν άνετη είσοδο στην ευρωβουλή !Το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ μετά απο ανασυγκρότηση και νέο εθνικό συμβούλιο διοίκησης που αποτελείτε απο 87 άτομα απο ολόκληρη την χώρα, καθώς και τους πολιτευτές προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Χθες πήρε την πρώτη σοβαρή απόφαση, αυτή της αυτόνομης καθόδου του ΑΚΚΕΛ στις ευρωεκλογές. 

Το ΑΚΚΕΛ έχει μετέχει στις ευρωεκλογές του 2014 αυτόνομα και τότε κόμμα μόλις 15 ημερών απο την ίδρυση του, με μισό ψηφοδέλτιο 24 ανθρώπων, χωρίς οικονομικούς πόρους και προβολή, απέσπασε το 0,6% της Ελληνικής επικράτειας. 

Σήμερα με πυρήνες σε όλη την χώρα και με καλή οργάνωση μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο του στην ευρωβουλή με θεαματικά ποσοστά. Ας μην ξεχνάμε πως το ΑΚΚΕΛ απευθύνεται πρωταρχικά στον αγροτικό κόσμο της χώρας που αριθμεί πάνω απο 750.000 οικογένειες. Το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ όλα αυτά τα χρόνια εν αντιθέση με τα υπόλοιπα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα επέδειξε τεράστιο έργο για τον αγροτικό κόσμο αλλά και όχι μόνο, εκτός των πολλών παρεμβάσεων, καταγγελιών σε ευρωπαικό και εθνικό επίπεδο ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης ήταν αυτός που κήρυξε εμπάργκο κατά της Τουρκίας για την αιχμαλωσία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών. Στο Μακεδονικό υπέβαλε μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. 

Σε γενικές γραμμές όλα δείχνουν πως το ΑΚΚΕΛ μπορεί και θα είναι στην επόμενη ευρωβουλή. Ο αγροτικός κόσμος αξίζει να έχει δυναμική εκπροσώπηση, άλλωστε είναι και ο τελευταίος παραγωγικός κλάδος της χώρας που θα μπορούσε να ξεκολλήσει το κάρο απο το τέλμα που το βύθισαν κακοί πολιτικοί και πολιτικές. 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές αποφάσισε το ΑΚΚΕΛ. Όλα δείχνουν άνετη είσοδο στην ευρωβουλή ! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: