ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Βάκης Τσιομπανίδης ο πρόεδρος που τάραξε το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης στην νομιμότητα !!!


Ο πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) Βάκης Τσιομπανίδης δεν αστειεύονταν καθόλου όταν κήρυξε ανένδοτο αγώνα κατά κάθε αδικίας προς τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας , δηλώνοντας ''Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα'' !!!! 
 
 
Όχι μια ή δυο αναφορές προς την επιτροπή αναφορών του ευρωπαικού κοινοβουλίου αλλά 19 το σύνολο μετράει το ΑΚΚΕΛ. Ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα που στην κυριολεξία κατάφερε σε μικρό διάστημα 3 ετών απο την ίδρυση του να γίνει η αλογόμυγα στα ρουθούνια του συστήματος. Εκτός των αναφορών του σε ευρωπαικό επίπεδο το ΑΚΚΕΛ έχει δώσει τεράστιους νομικούς αγώνες κατά των παράνομων κατασχέσεων των αγροτικών επιδοτήσεων, με παρεμβάσεις στον άρειο πάγο, συνήγορο του πολίτη,τραπεζικό διαμεσολαβητή, υπουργείο οικονομικών και πρωθυπουργό. Όπως ο ίδιος ο κύριος Τσιομπανίδης λέει : To AKKEΛ αν ακόμη δεν κατορθώσαμε να γίνει το μεγαλύτερο εργαλείο στα χέρια του αγροτικού κόσμου, θα πρέπει σύντομα να το κάνουμε. Και πραγματικά βλέποντας τα πεπραγμένα εως σήμερα παράγει έργο μεγαλύτερο για τον αγροτικό κόσμο απο όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα μαζί !!!!

Σύνοψη αναφορών του ΑΚΚΕΛ στο ευρωπαικό κοινοβούλιο το τελευταίο διάστημα !!!!

Αναφορά αριθ. 0541/2015, του Ευάγγελου Τσιομπανίδη, ελληνικής ιθαγένειας, εξ ονόματος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ), σχετικά με καθυστερήσεις πληρωμών για το πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας- κτηνοτροφίας στην Ελλάδα

Αναφορά αριθ. 0941/2015 του Ευάγγελου Τσιομπανίδη, ελληνικής ιθαγένειας, σχετικά με τη φορολόγηση των αγροτικών επιδοτήσεων.

Αναφορά αριθ. 1163/2016, του Ευάγγελου Τσιομπανίδη, ελληνικής ιθαγένειας, σχετικά με τη δήλωση Επιτρόπου της ΕΕ σχετικά με την καταβολή αγροτικών επιδοτήσεων σε άγνωστους αποδέκτες στην Ελλάδα.

Αναφορά αριθ. 1443/2016 του Ευάγγελου Τσιομπανίδη, ελληνικής ιθαγένειας, σχετικά με την αλλαγή των κριτηρίων για την καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης 2016 στους Έλληνες γεωργούς και κτηνοτρόφους.

Αναφορά 0253/2017 του Ευάγγελου Τσιομπανίδη, ελληνικής ιθαγένειας, εξ ονόματος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας, σχετικά με τις φερόμενες ως παράνομες κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτικών επιδοτήσεων στην Ελλάδα.

Αναφορά αριθ. 0619/2017 του Ευάγγελου Τσιομπανίδη, ελληνικής ιθαγένειας, εξ ονόματος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας, σχετικά με την πιθανή ύπαρξη καρτέλ στον τομέα του αιγοπρόβειου γάλακτος στην Ελλάδα.

Αναφορά αριθ. 0703/2017 του Ευάγγελου Τσιομπανίδη, ελληνικής ιθαγένειας, εξ ονόματος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας, σχετικά με τη μεγάλη καθυστέρηση πληρωμής από το ελληνικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το πρόγραμμα δάσωσης γεωργικών γαιών.

Αναφορά αριθ. 0802/2017 του Ευάγγελου Τσιομπανίδη, ελληνικής ιθαγένειας, εξ ονόματος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας, σχετικά με τη μεταχείριση που υφίστανται οι νέοι αγρότες και οι πρωτοεισερχόμενοι στον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα λόγω των ιστορικών δικαιωμάτων στις αγροτικές επιδοτήσεις.

Αναφορά αριθ. 0880/2017, του Ευάγγελου Τσιομπανίδη, ελληνικής ιθαγένειας, εξ ονόματος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας, σχετικά με τις επιπτώσεις των κυρώσεων κατά της Ρωσίας στους Ευρωπαίους και ιδίως στους Έλληνες αγρότες. 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Βάκης Τσιομπανίδης ο πρόεδρος που τάραξε το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης στην νομιμότητα !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:35 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: