ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Απαραίτητα τα νέα γεωργικά εργαλεία για την αντιμετώπιση προκλήσεων


Η «Μητέρα Φύση» αλλάζει γρήγορα, γεγονός που απαιτεί την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων, οι οποίες θα βοηθήσουν τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους καταναλωτές, δήλωσε στη EURACTIV ο Chief Operating Officer της Corteva Agriscience, Jim Collins.

«Δουλεύουμε σκληρά, για να εντάξουμε την οπτική των καταναλωτών στη νέα εταιρεία μας, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις τάσεις που αναπτύσσονται σε παγκόσμιο επίπεδο και να διασφαλίσουμε ότι έχουμε την μέγιστη ευελιξία γύρω από τη χρήση της τεχνολογίας. Στόχος μας είναι ακριβώς να εργαστούμε γρήγορα και να βοηθήσουμε τους καλλιεργητές να επωφεληθούν από αυτή την τεχνολογία», τόνισε ο κ. Collins.

Εξήγησε, ακόμη, ότι «Η έρευνα και η ανάπτυξη στη γεωργία είναι απαίτηση, όχι επιλογή, διότι η Μητέρα Φύση αλλάζει το παιχνίδι πολύ γρήγορα και πιστεύουμε ότι θα είναι απαραίτητη η συνεχής ανάπτυξη νέων εργαλείων».

«Υπάρχει ανάγκη για νέα προϊόντα, δεδομένου ότι η κλιματική αλλαγή έχει μεταβάλλει τις γεωργικές πρακτικές, υπάρχουν νέοι τύποι παρασίτων που αναδύονται συνεχώς. Συνεπώς, πρέπει να εξελισσόμαστε μπροστά σε όλες αυτές τις μεταβαλλόμενες τάσεις», κατέληξε.
 
euractiv.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Απαραίτητα τα νέα γεωργικά εργαλεία για την αντιμετώπιση προκλήσεων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: