ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Δευτέρας 02/07/18

 
Καλή Εβδομάδα σε όλους! Ετοιμαζόμαστε για πολλές αλλαγές και εξελίξεις τις επόμενες ημέρες! Οι τυχεροί των επόμενων ημερών είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, ενώ αυτοί που πρέπει να προσέχουν είναι οι Σταθεροί του 1ου!

Κριός

Γενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Κριέ, κι οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια υπομονή και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις, διότι κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και, προπάντων, μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Κριέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν πλήρως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα τα ξεπεράσεις όλα με πολλή ευκολία και θα ξεκινήσεις δράση σε νέα πεδία. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν να αποδίδουν.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άντα Λεούση!Ταύρος

Γενικά
Έχεις μάθει, Ταύρε, να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που ίσως είσαι. Αν δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και προγραμματιστείς καλύτερα, θα έχεις εξασφαλισμένες τις βέλτιστες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίζουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα κι απόφυγε τους εγωισμούς και τις κόντρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνε σωστούς υπολογισμούς σήμερα, Ταύρε μου, διότι ίσως να κάνεις λανθασμένες κινήσεις στην εργασία σου και να μην το αντιληφθείς. Μπορείς να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να πάρεις την άποψή τους, γι’ αυτά που σε απασχολούν στη δουλειά σου. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

Δίδυμος

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Δίδυμε, να θέσεις νέους στόχους, αφού έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές κι οι ιδέες σου καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις σχέσεις, από τις οποίες έχεις λιγάκι απομακρυνθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Δίδυμέ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις έντονο άγχος, Δίδυμε, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις τη βοήθεια συνεργατών. Πρόσεξε την έντασή σου, για να αποφύγεις προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση αναφορικά με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θ’ αποδειχθούν συμφέρουσες.


Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα κι η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεκαθαρίσεις αποφασιστικά πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις στη σχέση σου δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Καρκίνε, να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, αλλά και ν’ αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις, ότι είναι τελείως περαστικά. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη προσοχή για 4 ζώδια

Λέων

Γενικά
Από σήμερα, Λέων, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα, που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου και θα φέρει πολλές ευκαιρίες, ενώ κάποιες φιλικές συμβουλές μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των άστρων για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, πάνω σε θέματα που σε κουράζουν. Προβλέπω με σιγουριά, ότι θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Λέων, να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, οπότε μη βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη σκοτίζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Λέων, τόσα που στο παρελθόν θα σε κούραζαν. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις να παίρνουν τη φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε μόνο τις αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα παραμένουν αμείωτα. Πρέπει, λοιπόν, να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε περιττές δαπάνες.

Παρθένος

Γενικά
Οργάνωσε τη μέρα σου, Παρθένε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που το τελευταίο διάστημα σε απασχολούσαν, ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις επιτυχώς τις καταστάσεις, για να εξελιχθεί καλύτερα η σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε μου, να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες σου, αφού στο μέλλον θα χρειαστείς τη βοήθειά τους. Μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου, οπότε φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να τους τη δώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Ζυγέ, αυτή την περίοδο να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, αφού είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς κι εσύ να ζητήσεις τη συνδρομή των συνεργατών σου. Είναι ευκαιρία να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση, οπότε πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις, να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, προχώρα με τη λογική και χωρίς καθόλου συναισθηματισμό, ώστε να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά σήμερα, Σκορπιέ. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου προσπερνάς τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι κι αν κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, Σκορπιέ, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν άτομα, διαφορετικά θα κάνεις λάθη, που δε θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, που τον τελευταίο καιρό αυξάνονται απειλητικά.

Τοξότης

Γενικά
Από σήμερα, Τοξότη, θα φτιάξει η επικοινωνία σου και θα τελειώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν κι έχουν μείνει στη μέση. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση σήμερα, Τοξότη, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες, που ίσως έχεις για το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, προτιμότερο είναι ν’ αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κάποιο ρίσκο πάνω σου. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος στις οικονομικές σου συναλλαγές.

Αιγόκερως

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Αιγόκερε, που πετυχαίνουν αυτό που θέλουν κι ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις όλα τα εχέγγυα για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε μόνο τον παρορμητισμό σου, διότι κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος, Αιγόκερε, ώστε ν’ αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδια, που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Γενικά
Από σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να τελειώνεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου, Υδροχόε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς να εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα κι άσκοπες αγορές, που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά
Από σήμερα, Ιχθύ μου, μια καινούργια σελίδα ξεκινάει στη ζωή σου. Κράτα όλα τα καλά σαν εφόδιο για την καινούργια σου πορεία κι άφησε πίσω τα άσχημα. Χρειάζεσαι μια ανανέωση τόσο των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου, όσο και των καταστάσεων που διαδραματίζονται στη ζωή σου, οπότε προχώρα με όπλο τις εμπειρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, Ιχθύ, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να δυναμώσεις κι ασφαλίσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις, Ιχθύ, σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς και να κάνεις ξεκινήματα, υλοποιώντας τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

oroskopos.gr
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Δευτέρας 02/07/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: