ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Και το απόγευμα η Λαϊκή αγορά στην Κέρκυρα

 
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα πέρασε ο νέος κανονισμός λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς. Οι τροποποιήσεις αφορούν βελτιώσεις στη λειτουργία της με σκοπό να αναβαθμιστεί και να γίνει πιο ανταγωνιστική. Στη Λαϊκή Αγορά τα βασικά νέα στοιχεία που φέρνει ο καινούργιος κανονισμός είναι:

• επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας και το απόγευμα,
• καθιερώνεται η δυνατότητα να πωλούνται νέα είδη όπως κρέατα, αλλαντικά και λουλούδια
• δίνεται χωρίς διαγωνισμό ένα περίπτερο στη δημοτική επιχείρηση της Λιμνοθάλασσας Κορισσίων για να διαθέτει τα προϊόντα που παράγει.
• Δημιουργείται μεγαλύτερος χώρος για ψαράδικα
• Με τη νέα δημοπρασία δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν στέγη αρκετοί μικροπωλητές που μέχρι στιγμής δεν διέθεταν κατάστημα.

Με την τροποποίηση του κανονισμού δίνεται η ευκαιρία της ανανέωσης των μισθώσεων, οι οποίες έχουν λήξει σχεδόν στο σύνολό τους. Όμως οι παραγωγοί ζήτησαν μείωση των μισθώσεων δεδομένου ότι είναι πολύ ακριβές. 
 
Ο αντιδήμαρχος Άρης Μπαλής αναγνώρισε ότι είναι ακριβό το αντίτιμο αλλά ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να κάνει μόνο 20% μείωση. Απαραίτητο επίσης θεωρείται, όπως είπε ο αντιδήμαρχος Εμπορίου Άρης Μπαλής, να ανατεθούν σε υπάλληλο του δήμου καθήκοντα επιστάτη της Λαϊκής, ο οποίος θα έχει την ευθύνη καλής λειτουργίας και συνεργασίας με τους εμπόρους. 
 
 
ert.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Και το απόγευμα η Λαϊκή αγορά στην Κέρκυρα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: