Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Πενιχρά τα αποτελέσματα της σύσκεψης στο ΥΠΑΑΤ»

  Για «πενιχρά αποτελέσματα» μιλά η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα», σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της σύσκεψης που πραγμ...

 

Για «πενιχρά αποτελέσματα» μιλά η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα», σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. 
 
«Η πολυμελής αντιπροσωπεία που συναντήθηκε με τον υπουργό επέστρεψε με άδειο καλάθι, αφού στο κύριο αίτημα της αναπλήρωσης του χαμένου εισοδήματος εξαιτίας ανομβρίας και ασθενειών, εισέπραξε την αόριστη δέσμευση ότι “η κυβέρνηση αναζητά χρηματοδοτικά εργαλεία”», αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της. 
 
«Η πραγματικότητα είναι μία και δεν κρύβεται: κανέναν αγρότη δεν ικανοποίησαν τα αποτελέσματα της σύσκεψης», υποστηρίζει η «Ενότητα» και καλεί τους αγρότες να «μην παραμείνουν με τα χέρια σταυρωμένα», αλλά να οργανωθούν και να συσπειρωθούν στους αγροτικούς συλλόγους. 
 
Η Ομοσπονδία σχολιάζει, τέλος, και εκείνους που, όπως αναφέρει, «δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τη μικρή συμμετοχή αγροτών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της περασμένης Τρίτης. Τους λέμε ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, παρά μόνο αυτός που δε δόθηκε ποτέ», απαντά η «Ενότητα». 
 
ert.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια