ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η πληρωμή για 5.628 αγρότες ξεμπλοκάρει με την συμπλήρωση του ΑΤΑΚ

Όσοι αγρότες έμειναν εκτός α’ δόσης βασικής ενίσχυσης θα πρέπει να απευθυνθούν στα κέντρα όπου και υπέβαλαν τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όσοι αγρότες έμειναν εκτός α’ δόσης βασικής ενίσχυσης, ώστε να ξεμπλοκάρει η ενίσχυση και να πληρωθούν τα χρήματά τους, όταν μπει η δεύτερη δόση, στα μέσα Δεκεμβρίου, όπως και αναμένεται.

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ «5.628 αγρότες που δεν πληρώθηκαν, όπως αναφέρθηκε και σε ανακοίνωση του οργανισμού την Παρασκευη, αφορούν περιπτώσεις αγροτεμαχίων μη ταυτοποιημένων λόγω λάθους ή μη συμπλήρωσης του ΑΤΑΚ».

Αυτοί λοιπόν οι παραγωγοί θα πρέπει να μεταβούν στις πύλες ΟΣΔΕ (ΚΕΑ τα λέει ο ΟΠΕΚΕΠΕ) και να το διορθώσουν, ώστε να μπουν στην επόμενη πληρωμή.

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, κατά την πληρωμή της β’ δόσης «δεν πληρώθηκαν επίσης (δεν αναφέρεται ο αριθμός, ανήκουν στις «εξατομικευμένες περιπτώσεις»), όλοι όσοι δεν είχαν κάνει καμία ενέργεια σε σχέση με τους δασικούς χάρτες, παρόλο που το αγροτεμάχιό τους εμφανιζόταν ως δασικό».
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η πληρωμή για 5.628 αγρότες ξεμπλοκάρει με την συμπλήρωση του ΑΤΑΚ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: