Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

«TuVolou»: Ένα τσίπουρο «κοκτέιλ», από μήλα & βότανα του Πηλίου


Γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλους μας είναι το βολιώτικο τσίπουρο, που συνοδεύεται από εξαιρετικούς μεζέδες. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα νέο τσίπουρο φέρει την ονομασία «TuVolou» και για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται αυτοφυή βότανα του Πηλίου.

Πρόκειται για ένα γευστικό δημιούργημα, εμπνευσμένο από μια παραδοσιακή συνταγή του Πηλίου που βασίζεται σε βότανα που φύονται στο βουνό των Κενταύρων: τσάι, γλυκάνισο, θυμάρι, φασκόμηλο, μελισσόχορτο και άλλα δύο αυτοφυή βότανα που όμως αποτελούν το επτασφράγιστο μυστικό των δημιουργών, της ποτοποιίας «Βρυσσάς ΑΕ».



«Το τσίπουρο έχει διαφορετική και ασυνήθιστη γεύση και έχει αρχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις στον Βόλο. Τα χαρακτηριστικά του τσίπουρου γίνονται ιδιαίτερα αντιληπτά στον ουρανίσκο του στον κάθε πελάτη εξαιτίας και της ξεχωριστής γεύσης του μήλου Ζαγοράς και των βοτάνων» εξήγησε ο Ανδρέας Αγγελής, εκπρόσωπος της εταιρείας προώθησης AdVivo Media Group.

Η παρουσίαση του συγκεκριμένου ποτού έγινε στην Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο stand Βόλος-Πήλιο, στο πλαίσιο προώθησης μιας διαφορετικής πρότασης κοκτέιλ με τσίπουρο.



«Δείξαμε στους επισκέπτες ότι, εκτός από τους μεζέδες, το βολιώτικο τσίπουρο μπορεί να αποτελέσει και μια ιδανική πρόταση για κοκτέιλ. Οι εντυπώσεις του κόσμου ήταν θετικές και σίγουρα πρόκειται για μια διαφορετική και ασυνήθιστη γευστική νότα, εκτός από την κλασική του γεύση», σημείωσε ο κ. Αγγελής.

Οι ειδικοί των mixing bartenders το επιλέγουν για νέες συνταγές και προτάσεις κοκτέιλς και, μάλιστα, ήδη θεωρείται «in» στα bar του Βόλου, αντικαθιστώντας τη βότκα και το τζιν.

Επιπλέον μέσα στο μπουκάλι φαίνεται μια αναπαράσταση της πόλης. Πρόκειται για μια μικρογραφία με τα εμβληματικά κτήρια του Βόλου. Ξεκινά από το παλιό κτήριο Παπαστράτου, όπου στεγάζεται σήμερα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και καταλήγει στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδας.

«Πέρα από την προώθηση του προϊόντος θέλουμε να συμβάλουμε και στην προώθηση της πόλης μας, του Βόλου», είπε ο κ. Αγγελής.
 
 του Νίκου Αβουκάτου 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
«TuVolou»: Ένα τσίπουρο «κοκτέιλ», από μήλα & βότανα του Πηλίου Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.