ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Οδηγίες της ΑΔΕΔΥ για την επιστροφή 13ου και 14ου μισθού


Οδηγίες για τα αναδρομικά των δώρων και του επιδόματος αδείας -οι περικοπές στα οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας- εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ. Στην επιστολή της προς τις ομοσπονδίες – μέλη της ΑΔΕΔΥ, τονίζεται ότι «η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές στα δώρα στο Δημόσιο έφερε νέα δεδομένα» και πλέον «έχει παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου για οριστική – τελική κρίση».

Η ΑΔΕΔΥ επιπλέον αναφέρει πως «οι νομικοί μας σύμβουλοι, μόλις καθαρογραφεί και ανακοινωθεί η απόφαση του ΣΤ’ τμήματος θα λάβουν αντίγραφο, θα το μελετήσουν και αφού μας ενημερώσουν, θα σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες». 
 
Η ΑΔΕΔΥ διευκρινίζει ότι «προς το παρόν δεν χρειάζεται καμία άλλη ενέργεια, πέραν της αίτησης για διακοπή της παραγραφής την οποία, όσοι δεν την υπέβαλαν, μπορούν να την υποβάλουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018». Σημειώνεται πως οι διεκδικήσεις συνολικά κινούνται στο επίπεδο των 1.000 ευρώ τον χρόνο, καθώς το 2010 τα δώρα στο Δημόσιο μειώθηκαν για όλους στα 500 ευρώ για τα Χριστούγεννα, 250 ευρώ για το Πάσχα και 250 ευρώ για το επίδομα αδείας.
 
eleftheria.gr
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Οδηγίες της ΑΔΕΔΥ για την επιστροφή 13ου και 14ου μισθού Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: