ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Βακης Τσιομπανιδης:Μάνα με 4 παιδιά κάνει δεύτερη φορά απεργία πείνας γιατί 4 χρόνια δεν την πληρώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕΓράφει ο πρόεδρος
Του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Βακης Τσιομπανιδης

Την ώρα που ο πρωθυπουργός μοίραζε σανό στον αγροτικό κοσμο απο τα Καλάβρυτα, μια νέα γυναίκα, μάνα 4 παιδιών, κτηνοτρόφος η dimitra Dimitra Kinikli ετοιμάζεται για δεύτερη φορά να προβεί σε απεργία πείνας. 
 
Το 2015 απο λάθος της πύλης εισόδου δεν έγινε έγκαιρος η δήλωση καλιέργειας της και έκτοτε μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί τις επιδοτήσεις της. Στην πρώτη απεργία πείνας και αφού ήρθε σε επικοινωνία με τον υπουργό μας Σταύρος Αραχωβίτης κατέφερε να πάρει 15.000 ευρώ (ποσό που δεν καλύπτει ουτε την επιδότηση μιας χρονιάς) και υποσχέσεις να κανει υπομονή και τον Οκτώβριο θα πληρωθεί. 
 
Τελικά έρχεται Δεκέμβριος και η κυρια Δήμητρα δεν έχει δει δεκάρα τσακίστη στον λογαριασμό της. Απο την διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Giorgos Kentros τώρα της υπόσχεται πληρωμή τον Μάρτιο. 
 
Φυσικά δεν ενδιαφέρει κανένα πως θα ζήσει αυτή η οικογένεια, πως θα ταισουν τα 4 παιδάκια τους καθώς και το κοπάδι τους. Ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ !!! 
 
Την Τετάρτη η κύρια Δήμητρα ξεκινάει δεύτερη φορά απεργία πείνας, θα είμαι δίπλα της ηθικά, νομικά και με όποιο άλλο τρόπο μπορώ. Για τα παιδιά μας, για τα παιδιά ολων των κτηνοτρόφων ρε γαμωτο !!!! 
 
Υπόψην ετοιμαζω αναφορά στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για το θέμα. 
 
 
Aν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Βακης Τσιομπανιδης:Μάνα με 4 παιδιά κάνει δεύτερη φορά απεργία πείνας γιατί 4 χρόνια δεν την πληρώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: