Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

«Φωτογραφικές προσλήψεις» στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ καταγγέλει η ΝΔ


Κέρκυρα: Η ΝΔ για «φωτογραφικές προσλήψεις» στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ - Απάντηση Χ. Μωραίτη
Ακόμα και να θέλει να μείνει κανείς σιωπηλός, είναι πολύ δύσκολο, όταν βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα και στην Κέρκυρα!) να έχει μάθει πολύ καλά το παιχνίδι της εξουσίας και ταυτόχρονα να μας κουνάει το δάχτυλο, ότι τάχα εμείς είμαστε το παλιό και το φθαρμένο, ενώ αυτοί είναι άμεμπτοι, και ότι τάχα εμείς φταίμε για την κατάντια της Χώρας μας, ενώ αυτοί δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για την πρόσληψη με σύμβαση έργου, από τον δημόσιο οργανισμό «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ» δυο συγγενών πρώτου βαθμού του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστου Μωραίτη. 
 
Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ ρωτά τι ρόλο έπαιξε σε αυτό η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων; 
 
Εάν είναι τελικά εταίρος στο Πρόγραμμα αυτό («Interreg») η Περιφέρεια; Και πως ένας οργανισμός που ασχολείται με αγροτικά ζητήματα, προσέλαβε δυο άτομα με εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό (Αγγλική φιλολογία και Μουσική); 
 
Είναι πλέον φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στερείται επιχειρημάτων. Δεν υπάρχει πια το ηθικό πλεονέκτημα που τους έκανε Κυβέρνηση, που τους έδωσε Δήμο και Περιφέρεια. Το πλεονέκτημα αυτό κατεδαφίζεται μέρα με τη μέρα. Και πλέον οι πολίτες, ως παθόντες, έχουν την ικανότητα να καταλάβουν τι συμβαίνει, καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ. 
 
Απάντηση για το θέμα έδωσε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου επισημαίνοντας τα εξής:

1. Ο «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ» είναι ερευνητικό ίδρυμα, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, χωρίς καμιά απολύτως σχέση, άμεση ή έμμεση, με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Είναι επικεφαλής εταίρος του εν λόγω προγράμματος, με δικό του προϋπολογισμό, επιστημονικό σχεδιασμό και απόλυτη αυτοτέλεια στην επιλογή και την αμοιβή των συνεργατών του, υποκείμενο στις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας και ελεγχόμενο για την εφαρμογή τους.
2. Οι δυο συμβάσεις έργου που αναφέρονται, όπως και η προκήρυξη των θέσεων έγιναν κατά πως ο νόμος ορίζει με ευθύνη του οργανισμού.
3. Τα ιδιαίτερα προσόντα που απαιτούνται για την πρόσληψη συνεργατών, ο προσδιορισμός των καθηκόντων τους και η τελική απόφαση είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Οργανισμού, το ίδιο και η αμοιβή τους.
4. Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου με κανέναν τρόπο δεν μπορεί είτε νόμιμα είτε καταχρηστικά να παρέμβει στις διαδικασίες αυτές και πολύ περισσότερο να τις χειραγωγήσει. Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε εκτός Οργανισμού.
5. Όποιος ισχυρίζεται ότι εγώ εκμεταλλεύτηκα τη θέση του προέδρου για να χειραγωγήσω ή να επηρεάσω τις τελικές αποφάσεις, πρέπει και να μπορεί να το αποδείξει. Αλλιώς είναι κοινός συκοφάντης
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
«Φωτογραφικές προσλήψεις» στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ καταγγέλει η ΝΔ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.