ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ελαιοπαραγωγοί Νότιας Κέρκυρας:«Ούτε φωνή» από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τις επιδοτήσεις


Πολλοί είναι οι ελαιοπαραγωγοί που δεν έχουν λάβει ακόμη την επιδότηση του ελαιολάδου είτε έχουν λάβει πολύ μικρότερα ποσά από εκείνα που συνήθως έπαιρναν. Το πρόβλημα αφορά κυρίως εκείνους τους παραγωγούς της Νότιας Κέρκυρας που αναγκάστηκαν να υποβάλλουν ενστάσεις ύστερα από τον τηλεσκοπικό έλεγχο κατά τον οποίο κρίθηκε ότι τα κτήματα τους δεν είναι καλλιεργημένα. 
 
Το Δεκέμβριο ο ΟΠΕΚΕΠΕ είχε ενημερώσει και το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Παυλίδη και την Πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιρισμένων Αγροτών Χριστίνα Λούβρου ότι οι ενστάσεις εγκρίθηκαν και τα ποσά της επιδότησης θα μπουν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. 
 
Αν΄αυτού διαπιστώνουν οι παραγωγοί ότι ακόμη δεν έχουν κατατεθεί σε όλους και σε μερικούς μάλιστα τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα. 
 
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν έχει ενημερώσει, παρά τα τηλεφωνήματα και τις προσπάθειες επικοινωνίας, και δεν έχει ανοίξει ούτε την πλατφόρμα προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι.
 
agrocapital.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ελαιοπαραγωγοί Νότιας Κέρκυρας:«Ούτε φωνή» από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τις επιδοτήσεις Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: