ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Α.Δημοσχάκης(ΝΔ): Πώς σκοπεύει η κυβέρνηση να ενισχύσει την εγχώρια παραγωγή τεύτλου & ζάχαρης;


Ενημέρωση για τον χρόνο και τον τρόπο αποζημίωσης των τευτλοπαραγωγών που δεν συγκόμισαν την παραγωγή τους το 2017, ζητά ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας-Ανάπτυξης.

Ο βουλευτής κάνει λόγο για «κούφιες υποσχέσεις», «άφαντους επενδυτές στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης» και «κλειστό εργοστάσιο στην Ορεστιάδα» και διερωτάται εάν όλα αυτά προμηνύουν τους «τίτλους τέλους της Βιομηχανίας». 
Στην ερώτησή του, ο κ. Δημοσχάκης ερωτά επίσης πότε και πώς θα πληρωθούν και οι παραγωγοί που δεν είχαν τη δυνατότητα να εισπράξουν από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, πότε θα πληρωθεί η παραγωγή του 2018, ποιος είναι ο σχεδιασμός για τη Βιομηχανία το 2019 και τι προβλέπεται για το εργοστάσιο της Ορεστιάδας, αλλά και πώς σκοπεύει η κυβέρνηση να ενισχύσει την εγχώρια παραγωγή τεύτλου και ζάχαρης, που «σταδιακά αφανίζεται», όπως υποστηρίζει ο βουλευτής.
agrocapital.gr
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
   
Α.Δημοσχάκης(ΝΔ): Πώς σκοπεύει η κυβέρνηση να ενισχύσει την εγχώρια παραγωγή τεύτλου & ζάχαρης; Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: