Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Φ.Αραμπατζή «Βγάζουμε στον Τσίπρα εισιτήριο χωρίς επιστροφή!»


Κάλεσμα ενότητας για την αυτοδύναμη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές έδωσε την Κυριακή 10/02/19, η βουλευτής Σερρών της ΝΔ και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινή Αραμπατζή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, τόσο στην ασφυκτικά γεμάτη συνεδριακή αίθουσα, όσο και στο χώρο υποδοχής όπου παρακολουθούσε την ομιλία από οθόνες. Παρόντες ήταν και θεσμικοί εκπρόσωποι των αγροτών και κτηνοτρόφων του Νομού, ενώ εντύπωση προκάλεσε η προσέλευση στελεχών του αγροτικού κόσμου από Λάρισα, Τρίκαλα, Πέλλα και Ημαθία.

Στην ομιλία της, η Σερραία βουλευτής έκανε λόγο για πλειοψηφίες και συμπεριφορές σε τιμή ευκαιρίας αναφέροντας ότι το 2019 είναι χρονιά απαλλαγής από την πιο καταστροφική, αδίστακτη και τυχοδιωκτική κυβέρνηση στην ιστορία της ελληνικής Δημοκρατίας, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Οι άνθρωποι δεν σταματούν πουθενά. Προκειμένου να μείνουν λίγο ακόμη καιρό στην εξουσία, ευτελίζουν τα πάντα. […] Έφτασαν στο έσχατο σημείο εξευτελισμού, να κυβερνούν με νοικιασμένους βουλευτές, που ενώ ανήκουν σε άλλο κόμμα, δηλώνουν ενυπόγραφα υποταγή και πίστη στην κυβέρνηση. Το διανοείστε; Έξι βουλευτές, τσαλαπατώντας ό,τι ιερότερο έχει ένας βουλευτής, την κατά συνείδηση ψήφο του, την εκχωρούν προκαταβολικά».

Αφού αναφέρθηκε σε επίκαιρα θέματα που έχουν θορυβήσει το πανελλήνιο όπως οι «βόλτες Κουφοντίνα» ή ζητήματα που άπτονται μνημονιακών παραχωρήσεων όπως το Υπερταμείο, στη λίστα του οποίου συμπεριλαμβάνεται και ο ιστορικός Ναός Αγίων Θεοδώρων Σερρών του 6ου μ.Χ. αιώνα, η κ. Αραμπατζή επικεντρώθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών. «Μιλήσαμε με λόγο πατριωτικό και επιχειρήματα από το βήμα της Βουλής. Και αυτοί είχαν το θράσος να βαφτίσουν τον αγνό πατριωτισμό, το εθνικό μας φιλότιμο, την περηφάνια μας “ακροδεξιό εθνικισμό”. Όχι κ. Τσίπρα και κ. Καμένε, που είστε το ίδιο υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Είμαστε πατριώτες, είμαστε Μακεδόνες και δεν σας επιτρέπουμε να μας ρεζιλεύετε διεθνώς, αποκαλώντας μας ανόητους».

Συνεχίζοντας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παρέδωσε εθνότητα και γλώσσα» και ότι «εκχώρησε όσα δεν τόλμησε ποτέ καμία ελληνική κυβέρνηση». Μάλιστα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έθεσε το γειτονικό κρατίδιο προ των ευθυνών του σχετικά με την προοπτική ένταξής του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποκαλύπτοντας πως «θα αξιοποιήσουμε κάθε νομικό, πολιτικό και διπλωματικό μέσο για να αμβλυνθούν οι αρνητικές συνέπειες των Πρεσπών. […] Έχουμε μπροστά μας 70 βέτο. Η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα θέσουν, και τα 70, εάν δεν ικανοποιηθούν οι θέσεις της χώρας μας».

Η κ. Αραμπατζή υπενθύμισε τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για στήριξη της επιχειρηματικότητας, η οποία θα πληγεί από τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η Συμφωνία των Πρεσπών ενώ ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης. «Θα αγωνιστούμε για να προστατεύσουμε τα μακεδονικά μας προϊόντα, θέμα πολύ

σοβαρό για τις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας. Για εμάς, στη ΝΔ, οικογένεια και επιχειρηματικότητα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Αν δεν υπάρχουν επιχειρήσεις, από το περίπτερο της γειτονιάς μέχρι τις μεγάλες επιχειρήσεις, δεν θα υπάρχουν θέσεις εργασίας, δεν θα υπάρχουν ασφαλιστικές εισφορές, δεν θα υπάρχουν συντάξεις. Οι νέοι μας, το πιο πολύτιμο κεφάλαιο, θα φεύγουν. Γι’ αυτό πρόταγμά μας είναι οι δουλειές, οι καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Γιατί όπως είχε πει ο αείμνηστος πρόεδρός μας Ευάγγελος Αβέρωφ: “η πιο κοινωνική πολιτική είναι αυτή, που εξασφαλίζει δουλειές”».

Στη συνέχεια, η βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «μισεί όποιον παράγει και μοχθεί, για να κάνει επιδοματική πολιτική» και ευχαρίστησε τους Σερραίους επιχειρηματίες για τον δύσκολο αγώνα, που δίνουν στις αντίξοες φορολογικές και ασφαλιστικές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η κ. Αραμπατζή επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για λιτό αλλά λειτουργικό κράτος χωρίς απολύσεις, για γενναίο άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα, φιλικότητα στις επενδύσεις, ρευστότητα στην πραγματική οικονομία και πολύ λιγότερους φόρους και εισφορές. Μάλιστα, υπενθύμισε την πρόσφατη δήλωση του Βαυαρού ευρωβουλευτή στο κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και υποψηφίου για το χρίσμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μάνφρεντ Βέμπερ, ότι τα υπέρογκα πλεονάσματα με τα οποία έχουν δεσμεύσει τη χώρα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορούν να μειωθούν.

Για τον κρίσιμης σημασίας αγροτικό τομέα, η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αραμπατζή αναφέρθηκε στην φορολογική και ασφαλιστική εξόντωση των αγροτών και στην πλήρη κατάργηση της επιδότησης του αγροτικού πετρελαίου. Επεσήμανε πως η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει εκτινάξει το κόστος παραγωγής και ανέφερε ότι επί ΝΔ, το επίδομα πετρελαίου ήταν €130 εκ. όταν επί ΣΥΡΙΖΑ είναι μόλις €45 εκ., ενώ το κόστος στο πετρέλαιο για τον Βέλγο αγρότη είναι €0,70/λ ενώ για τον Έλληνα €1,5/λ.

Είπε, επίσης, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φορολογεί τις κοινοτικές επιδοτήσεις από το πρώτο ευρώ, έχει εγκαταλείψει τους ελέγχους και προβαίνει σε ελληνοποιήσεις που πλήττουν ανεπανόρθωτα την ελληνική κτηνοτροφία και ειδικότερα την αιγοπροβατοτροφία. Επιπλέον, κατήγγειλε την μηδενική εκπροσώπηση της Ελλάδος στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαβεβαίωσε τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο ότι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα είναι απόλυτη προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κ. Αραμπατζή τοποθετήθηκε και για το μνημείο της Αμφίπολης. Όπως είπε: «Η Αμφίπολη δικαιούται και πρέπει να γίνει ο αδιαμφισβήτητος πόλος τουριστικής έλξης και ανάπτυξης της περιοχής, του Νομού μας, ολόκληρης της Μακεδονίας. Ο αναπτυξιακός καταλύτης, που θα συνδεθεί με υποδομές, επενδύσεις, θέσεις εργασίας, παγκόσμια αναγνώριση, επιχειρηματικά έσοδα, που μπορούν να ανατρέψουν την φθίνουσα οικονομική πορεία αυτού του τόπου».

Προς το τέλος της ομιλίας της, η κυρία Αραμπατζή ζήτησε από τον κόσμο, να εμπιστευθεί την αλήθεια, την εντιμότητα και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Έχουμε το σχέδιο, τους ανθρώπους, έχουμε οδηγό τα λάθη μας και την αυτοκριτική μας, την εργατικότητα για να πάμε τη χώρα μπροστά. Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς, για ψήφο συμπάθειας σε μικρά κόμματα,

που έδειξαν εμπράκτως τον καιροσκοπισμό τους. Υπάρχει μόνο μια επιλογή. Η αυτοδύναμη νίκη της Νέας Δημοκρατίας ως στοίχημα εθνικής επιβίωσης της χώρας».

Κλείνοντας η βουλευτής διεμήνυσε ότι: «Αν δεν είμαστε αυτοδύναμοι θα μας ξαναρίξουν το 2020. Για αυτό ψήφισαν την απλή αναλογική. Στις 26 Μαΐου βγάζουμε για τον κ.Τσίπρα εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Στις 26 Μαΐου αρχίζει να ξημερώνει! Καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας!»


Aν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Φ.Αραμπατζή «Βγάζουμε στον Τσίπρα εισιτήριο χωρίς επιστροφή!» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:29 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: