ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Γ.Αποστολάκης-ΟΠΕΚΕΠΕ :Την Δευτέρα 04/03/19 οι συνδεδεμένες για τα σιτηρά ,τα συνοδευτικά & τα όσπρια


Την Δευτέρα 04/03/19  μπαίνουν τελικά οι συνδεδεμένες για τα σιτηρά (καρτελάκια) τα συνοδευτικά και τα όσπρια, όπως διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Γιώργος Αποστολάκης που βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα στο πλαίσιο εκδήλωσης, για το νέο ΟΣΔΕ. Ο κ. Αποστολάκης μάλιστα ξεκαθάρισε ότι οι συνδεδεμένες στο βαμβάκι θα μπουν νωρίτερα από τις 20 Μαρτίου.

Εξάλλου ανέφερε πως δεν θα υπάρξει φέτος πρόβλημα στη σύνταξη του ΟΣΔΕ για τους παραγωγούς που έχουν οφειλές προς ΤΟΕΒ ή τη ΔΕΗ, ούτε με το ΑΤΑΚ, διευκρινίζοντας πως αντίκειται στην κοινοτική νομοθεσία η μη πληρωμή επιδοτήσεων σε δικαιούχους που έχουν άλλες οφειλές. 

Τέλος για το θέμα των εκκρεμοτήτων με τους δασικούς χάρτες ανέφερε ότι σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη και τις δασικές υπηρεσίες σε Λάρισα και Μαγνησία προχωρά η πληρωμή των παρακρατηθέντων τόσο στην ενιαία όσο και στην απονιτροποίηση.

thessaliatv.gr


Aν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Γ.Αποστολάκης-ΟΠΕΚΕΠΕ :Την Δευτέρα 04/03/19 οι συνδεδεμένες για τα σιτηρά ,τα συνοδευτικά & τα όσπρια Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: