ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στα 3,5 εκατ. ευρώ τα κονδύλια για τις δημόσιες επενδύσεις Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Νήσου ΛέσβουΗ Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενημερώνει ότι μετά από σχετικό αίτημα της Ομάδας Τοπικής Ανάπτυξης (Ο.Τ.Δ.) Λέσβου, διατίθεται συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης ύψους 3.500.000 ευρώ περίπου, που αφορά παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Νήσου Λέσβου στο ΥΠΟΜΕΤΡΟ 19.2: «Στήριξη για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ» (πράξεων δημόσιου χαρακτήρα) του ΜΕΤΡΟΥ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (ΤΑΠΤοΚ) του ΠΑΑ 2014-2020.

Η διαδικασία αξιολόγησης έχει ήδη ολοκληρωθεί και άμεσα θα γίνει η ένταξη των επιλέξιμων έργων στο ΠΑΑ, ώστε να υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις μεταξύ δικαιούχων και Ο.Τ.Δ και να ξεκινήσει η υλοποίηση των έργων.

Οι πόροι αυτοί θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αναπτυξιακή προσπάθεια περιοχών που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες συνθήκες που συνδέονται τόσο με τη νησιωτικότητα, όσο και με το μεταναστευτικό πρόβλημα.


Aν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitterΣτα 3,5 εκατ. ευρώ τα κονδύλια για τις δημόσιες επενδύσεις Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Νήσου Λέσβου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: